Кредит 7. Кто с ними договаривался?

• Автор теми Автор теми Iris
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Iris

Форумчанин
Дописи
93
Реакції
39
Бали
2590
Iris не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Виїзд погоджено.Проведено попереднє опитування родичів і сусідів на предмет платоспроможності.Матеріали додані до справи.
Они реально это делали? Мне ничего не говорили родственники! Не хочу что бы они знали

Виїзд погоджено.Проведено попереднє опитування родичів і сусідів на предмет платоспроможності.Матеріали додані до справи.
Они реально это делали? Мне ничего не говорили родственники! Не хочу что бы они знали
Отдел фантастики этажом выше.

У мене з ними прострочка маже 2 місяці, мені теж таке писали , писали що я з 1000 повина 25000 і в неділю прийшло смс що я 3 на черзі на виїздну групу.

Бред, конечно, но родственников могут обзвонить...

Долг не оплачен!У вас осталось 2 часа на решения вопроса!
Только что пришло вот

Та ну Ви шо, мені от приходило, що і приїжджали, щоб у сусідів встановити мою платежеспособність, і що сусіди її підтвердили, а потім смс прислали,що в момент візиту мене вдома не було))) От клоуни)) не переживайте, думаю, Вам би вже родичі і сусіди сказали про це.

Долг не оплачен!У вас осталось 2 часа на решения вопроса!
Только что пришло вот
Вы зарегистрированы на форуме с ноября 2018-го, за всё это время подобных смс не было?
:facepalm:

Credit7 шарага молодая, но пидаристичская... Нашли номера сына, дочки и бывшей жены, хотя у нее другая фамилия. Они номера в черный список позаносили, так они экс-жене на рабочий звонят и зовут ее к телефону...(((

Вони щей кулажі родичам на вайбер розсилають.Дауни з фото вашим і фото родичів.Черещ 2 місяці просрочки.У мене таке зробили, 2 дні тому.А потім написали плати небуло будемо іхати до вас!

Вони щей кулажі родичам на вайбер розсилають.Дауни з фото вашим і фото родичів.Черещ 2 місяці просрочки.У мене таке зробили, 2 дні тому.А потім написали плати небуло будемо іхати до вас!
А кулажi- это что такое? :ahaha:

Кидають родичам на вайбер ваше фото і пишуть допоможіть виплатити іі борг.Або дайте номер бо вона невизодить на зв'язок.Присилає це такий собі максим сергійович.

Кидають родичам на вайбер ваше фото і пишуть допоможіть виплатити іі борг.Або дайте номер бо вона невизодить на зв'язок.Присилає це такий собі максим сергійович.
Ага, только не кулажi, а колажi!

Тва яка хрин разніца!Кулажі чи колажі?Кидають підори усім?
Ага, только не кулажi, а колажi!
Post automatically merged:

Дістали вони і усі інші усіх!!!Якесь сумашествія...Обдзвонили весь район, навідь зовсім чужим людям.Мамі прислали фото моєі троєрідноі сестри яку я уже років 15 небачила.Якісь придурки сусіці яка живе у іншій області дзвонили вимагали кошти сказали що я іі номер дала.

Останнє редагування:
Сьогодні прислали СМС контактному "УВАГА! Вас чекають в Шевченківському районному суді 27.09.2019 в зв'язку з цивільним позовом по ст. 192, ст. 526, ст. 1048, ст. 222. Якщо у вас є питання зателефонуйте 067 670 65 97". Цікаві люди. Шевченківький район якого місата???. На кого це розраховано?

Сьогодні прислали СМС контактному "УВАГА! Вас чекають в Шевченківському районному суді 27.09.2019 в зв'язку з цивільним позовом по ст. 192, ст. 526, ст. 1048, ст. 222. Якщо у вас є питання зателефонуйте 067 670 65 97". Цікаві люди. Шевченківький район якого місата???. На кого це розраховано?
Они тупо портят нервы ,позвонили сегодня моей подруге ,ее номер был в идея банке?капец

А
Они тупо портят нервы ,позвонили сегодня моей подруге ,ее номер был в идея банке?капец
А мою брату каждый день пишут смс, что он обязан оплатить долг за меня. Номер его не давала, сами нашли.

А

А мою брату каждый день пишут смс, что он обязан оплатить долг за меня. Номер его не давала, сами нашли.
Написала на них жалобу на сайте урядовой линии ,номер урядовой линии 1545 ,но я просто щашла на сайт и накатала жалобу. ..не знаю поможет ,но я думаю надо долбить их и писать везде и жаловаться ,давайте писать вместе ,долбить их вместе ибо они аху.....ели

Написала на них жалобу на сайте урядовой линии ,номер урядовой линии 1545 ,но я просто щашла на сайт и накатала жалобу. ..не знаю поможет ,но я думаю надо долбить их и писать везде и жаловаться ,давайте писать вместе ,долбить их вместе ибо они аху.....ели
Я только за. Завтра и я буду писать. Спасибо!

Назад
Угорі