Кредит 7 кошмарять.Вже не витримую

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 10K

Yanochkka

✩ Premium ✩
Дописи
1555
Реакції
2381
Бали
3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю висячок в кредит 7.Позвонив якийсь утирок на вайбер,дав час до 22.Щено подзвонив,обматюкав і казав,що поставить на автопродзін всіх,кого знайде.Прострочка-5 днів

Маю висячок в кредит 7.Позвонив якийсь утирок на вайбер,дав час до 22.Щено подзвонив,обматюкав і казав,що поставить на автопродзін всіх,кого знайде.Прострочка-5 днів
Поставте блокування спаму,змініть номер у вайбері і не будуть вам диктувати умови,і нерви будуть у порядку.

А для чого Ви з ним спілкуєтесь? У таких як він одна єдина ціль - отримати кошти. Яким шляхом для цих імбіцилів неважливо. Єдиний спосіб не псувати собі нерви - це повністю відгородити себе від контакту з ними. Тому програма антиспам, блок у Вайбері, але найкраще допомагає зміна номеру телефону.

Я свой аккаунт в вайбер вообще удалила, нет вайбера нет проблемы)

Поставте блокування спаму,змініть номер у вайбері і не будуть вам диктувати умови,і нерви будуть у

Поставте блокування спаму,змініть номер у вайбері і не будуть вам диктувати умови,і нерви будуть у порядку.
Та я сьогодні з ЕАПБ домовилась,за Кашинського,там прострочка 3 дні,сьогодні продали.Пролонгацій не було,відсотків по знижці з 5000-900 грн,думала і тут спробувати,тим більше кормила їх довго,ідіотка.

Та я сьогодні з ЕАПБ домовилась,за Кашинського,там прострочка 3 дні,сьогодні продали.Пролонгацій не було,відсотків по знижці з 5000-900 грн,думала і тут спробувати,тим більше кормила їх довго,ідіотка.
Продали на третій день?

Продали?Щось ранувато.Ви хоч требуйте гарантійний,а не вірте на слово.

Yanochkka, чому не зміните сімкартку? Навіщо собі псуєте нерви?

В мене чоловік і то спокійніший)Сьогодні дзвонили до його колишньої дружини і до сестри

Ну это еще не кошмарят...
Я никогда не общался, ну прошлись они по людям, но все равно никакого с ними общения с моей стороны не было...потом пропали

Цих готова заплатити.3 дні й
Швидко вони) Але обов'язково вимагайте гарантійний лист і довідку про закриття, якщо вже вирішили платити.
Цих не проти заплатити.Невідомо що не накрутили,в мене антиспам стоїть,то незнаю,чи дзвонили,і про продзвін не чути.

С 18.04.2021 по ним просрочка. Сегодня пришло заказное письмо,с просьбой оплатить тело. Брала 6000,отдала 22000 уже своими пролонгациями. Думаю ,что хватит с них уже). По звонкам ,знаю только за двоих людей. Им объяснила,что мошенники. В основном звонил робот. Неделю звонков и затихли. Звонки контактным были, сейчас только смс. Они у меня одни из спокойных)

Може вона кавалера знайшла,цілий день з ним спілкувалась.Думаю він вже з неї не злізе)
С 18.04.2021 по ним просрочка. Сегодня пришло заказное письмо,с просьбой оплатить тело. Брала 6000,отдала 22000 уже своими пролонгациями. Думаю ,что хватит с них уже). По звонкам ,знаю только за двоих людей. Им объяснила,что мошенники. В основном звонил робот. Неделю звонков и затихли. Звонки контактным были, сейчас только смс. Они у меня одни из спокойных)
То мені якийсь імбецил трапився
Продали?Щось ранувато.Ви хоч требуйте гарантійний,а не вірте на слово.
На вайбер прислали.Дали до тижня часу,говорили дуже ввічливо,обіцяли на пошту вислати з мокрою печаткою.Я сказала як прийде-одразу оплачу

Може вона кавалера знайшла,цілий день з ним спілкувалась.Думаю він вже з неї не злізе)

То мені якийсь імбецил трапився
Смените сим карту,я так сделала после общения с Финфорс, и живите спокойно. Всем говорите что номер взламали и карты тоже. ..ой какие мошенники)
Смените сим карту,я так сделала после общения с Финфорс, и живите спокойно. Всем говорите что номер взламали и карты тоже. ..ой какие мошенники)
Я с ними ни разу не общалась, лучше для нервов)

Я брала 9600.Пролонгаціями оплатила 15000

Yanochkka, чому не зміните сімкартку? Навіщо собі псуєте нерви?
Бо нерозумна,напевно.До цієї пори вдавалось домовлятись.Мілоан,Тенго,дінеро-реструктуризація,з невеликою переплатою.Говорили чемно,пояснила ситуацію,дзвонили лише контактним,та директору.Директор сказав,що затримки по зарплатні,то все може бути.,з ними теж ввічливо говорили.Після цього написали-я трубку піднімати перестала,що можна домовитись про реструктуризацію.спочатку було забороною і забагато-я сказала,що не потягну,через день чи два змінили умови,
Він їй сказав,що точно знає,що то я на чоловіка кредит взяла,сказав що вона,судячи з усього чудова жінка,а він її на таку мене проміняв.

Назад
Угорі