Кредит 365 позвонили свекрови

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Короче люди я жити не хочу ,тільки шо так сварилась з свекрухою до неіі теж звонили ці ур*ди, вона собі на придумала Бог знає шо, мені так погано після іі крику шо це капец ,і шо далі?

Короче люди я жити не хочу ,тільки шо так сварилась з свекрухою до неіі теж звонили ці ур*ди, вона собі на придумала Бог знає шо, мені так погано після іі крику шо це капец ,і шо далі?
Успокойтесь, сядьте и подумайте как лучше ей объяснить что и как.

Вони мені сьогодні реструктуризацію пропонують, комусь таке робили?

я устала однажды объяснять и на агрессию ответила,мол,если,так переживаете-заплатите,если трудно послать

Та нє з цією людиною про шось марно говорити для неіі гроші це все
Ну и не разговаривайте с ней, раз это бесполезно, к чему лишний раз нервы портить? Она все равно сама себе на уме, вот пусть и остаётся со своими мыслями наедине, раз никого не слушает...

Та нє з цією людиною про шось марно говорити для неіі гроші це все
У меня мама такая, но поговорила, и она сказала дела твои, если ты говориш так как оно есть, то поступай на свое усмотрение, тебе уже не 15 лет, что Б я решала за тебя. У каждого из нас своя голова на плечах. Объясните ето ваш долг и вам решать что делать, вы же у неё денег не просите

У меня мама такая, но поговорила, и она сказала дела твои, если ты говориш так как оно есть, то поступай на свое усмотрение, тебе уже не 15 лет, что Б я решала за тебя. У каждого из нас своя голова на плечах. Объясните ето ваш долг и вам решать что делать, вы же у неё денег не просите
Це розумієте людина яка рахує чужі гроші вона знає яка в мене зарплата а якшо наприклад купила собі шось одягнутися чи тому подібне то всю аж коробить це пояснювати шось марно

Ну и не разговаривайте с ней, раз это бесполезно, к чему лишний раз нервы портить? Она все равно сама себе на уме, вот пусть и остаётся со своими мыслями наедине, раз никого не слушает...
У самой такая ситуация была с мужем брали,а на меня потом всех собак спустили,что я не могу жрать экономно готовить(а что ее сынок за 2 года брака поправился это не считается),что экономить деньги не могу.3 недели с ней не разговаривали.Но потом утихла,когда ей бывший сбушник расказал что эти шараги кроме угроз ничего не сделают.

Дуже важка людина в очі буде така добра а за спиною готова горло пере гризти
Тем более, если живёте раздельно, то вообще забейте, мы жили вместе, и мозг мне каждый день выносила, вот где жесть была! :russian_roulette:

Танюня, проживаєте разом? Чоловік що на це все?
Танюня, проживаєте разом? Чоловік що на це все?
Ні окремо моя прописка в моєму рідному місті в батьків, ну чол мовчить бо він знає свою маму і знає іі характер просто коли вона його доведе то він іій пару раз може сказати але то все марно то така людина такий характер ,а на рахунок кредиту в МФО то я йому сказала шо влізла в кредит він і так з незнайомих ном не бере трубки

Танюня, на днях виповниться 20 років, як я невістка? і ще жодного разу я не відчула себе достойною її синочка ???( хоча в кредитах я по вуха саме через чоловіка). І знаєте, мені наплювати! Звісно, велике значення , що живемо окремо..І я знаю, що НІКОЛИ не буду такою свекрухою, як моя. Бережіть себе і свої нерви ?, прорвемося!

Танюня, на днях виповниться 20 років, як я невістка? і ще жодного разу я не відчула себе достойною її синочка ???( хоча в кредитах я по вуха саме через чоловіка). І знаєте, мені наплювати! Звісно, велике значення , що живемо окремо..І я знаю, що НІКОЛИ не буду такою свекрухою, як моя. Бережіть себе і свої нерви ?, прорвемося!
Дякую, я на діюсь

Назад
Угорі