Кредит плюс списали гроші з пенсійної карти

• Автор теми Автор теми shuba4444
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

shuba4444

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
276
shuba4444 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшла пенсія , вже через годину кредит плюс самовільно закрив "борг" 2500, брав до війни 600 грн. Наскільки це правомірно і кули звертатись зі скаргою ? Наперед дякую

Прийшла пенсія , вже через годину кредит плюс самовільно закрив "борг" 2500, брав до війни 600 грн. Наскільки це правомірно і кули звертатись зі скаргою ? Наперед дякую
Навряд чи вам вдасться повернути ці кошти.
Надавши реквізити своєї карти, ви підписавши "цифровим підписом" їхній договір,
погодились з умовами останнього. А там є пункт, що у разі невиконання умов цього договора,
шарага має право в односторонньому порядку списувати кошти до повного погашення заборгованості.
Їхню діяльність регулює НБУ, але звернувшись туди з такого рода скаргою, ви саме ймовірне що отримаєте,
це відповідь "зверніться в суд"... якщо не "все вірно і вони мають на це право".

Пенсию на почту. С приватом не иметь никаких дел да и с остальными банками при кредитах

Якщо у вас є ще мфо терміново перевипустіть картку.
Багато які мфо можуть списувати гроші.

Якщо у вас є ще мфо терміново перевипустіть картку.
Багато які мфо можуть списувати гроші.
Пенсія для мене не смертельно, проте сам факт що списують з цієї карти дивує.кредитів не багато і срок півтори роки + (в свій час багато оплатив за тіло, залишись лише самі упороті), щоб перевипустити треба звертатись до пенсійного фонду ?

Пенсія для мене не смертельно, проте сам факт що списують з цієї карти дивує.кредитів не багато і срок півтори роки + (в свій час багато оплатив за тіло, залишись лише самі упороті), щоб перевипустити треба звертатись до пенсійного фонду ?
Ні
Сходіть в банк.
Перевипустіть карту.Рахунок той самий.

Ні
Сходіть в банк.
Перевипустіть карту.Рахунок той самий.
Не знаю чи допоможе,я перевипускала карту і так само списувались гроші.Працівник банку сказав,що при перевипуску карти приходить смс про зміну карти кредитору

Не знаю чи допоможе,я перевипускала карту і так само списувались гроші.Працівник банку сказав,що при перевипуску карти приходить смс про зміну карти кредитору
Видно хто який доступ має(я про шараги)
В мене і в багатьох не давало знімати.
Я технічно не знаю як це відбувається.
Тоді краще закривати і відкривати новий рахунок в банку.
shuba4444, І в пенсійний давати новий рахунок.

Дурня якась. Навіть якщо так, їм потрібен код автентифікації ( сvv ) картки... звідки він в них?

Це якщо наверно технічно мають доступ до рахунку....інакше як?
По логіці виходить що так... але ми не надавали їм таких даних.
Банк теж на це не має право.
Всі ці платежі йдуть транзакціями "переказ між картками" ... не рахунками.

Дурня якась. Навіть якщо так, їм потрібен код автентифікації ( сvv ) картки... звідки він в них?
Деякі мфо хитро роблять і привязують картку до себе як "підписка на послуги", тоді перевипуск картки не допомогає, платіжна система (віза чи мастеркард) сама продовжує "підписку". Тому найкращим варіантом є повністю закривати картку і відкрити нову (в ідеалі в іншому банку)

Добрий день!Наразі(в моєму випадку), таким займаються Credit7, Creditplus, e-groshi. З данною ситуацією (e-groshi), допомогла скарга в НБУ, намагання зняти кошти з даної організації припинились. Щодо інших двох, то поки скарга не була розглянута.

Деякі мфо хитро роблять і привязують картку до себе як "підписка на послуги", тоді перевипуск картки не допомогає, платіжна система (віза чи мастеркард) сама продовжує "підписку". Тому найкращим варіантом є повністю закривати картку і відкрити нову (в ідеалі в іншому банку)
Чув і про таке.
Хоча в мене особисто досі всі картки не міняні ( ну окрім підвязаної на мфо ) і все працює, ніхто нікєра не списував... ну окрім виконавця-курокрада:sarcastic:

Чув і про таке.
Хоча в мене особисто досі всі картки не міняні ( ну окрім підвязаної на мфо ) і все працює, ніхто нікєра не списував... ну окрім виконавця-курокрада:sarcastic:
Значить в ті часи, коли ти оформляв, до такої фішки мфо не додумалися

Назад
Угорі