Креатив от МФО (ноябрь 2020) БФ!

Так вот і я тепер це зрозуміла , тілько тепер як батьків переконати в тому що ніхто ніякі відсотки платити не буде бо вже і вони переживають і кажуть що нащо ви тягнете платіть бо кожен день все більший борг.
Батьки просто не чують мене і все , от як їм втолкувати те що вони не хочуть приймати?

Дякую за моральну підтримку ?
Походу так і потрібно зробити , ще тільки з контактними особами нада якось все вирішити бо ж їх точно задовбуть
У меня мама сначала тоже так говорила,но со временем поняла,а теперь и свыклась с мыслями что я ничего не плачу.
Контактные у меня пострадали.Мне тогда казалось что их телефоны пошли по кругу по всем мфо,предлагала поменять номера,не захотели.Они у меня хорошие,выдержали все!
Может вы своих попробуйте уговорить на смену симки, просто некоторые выдерживают,а некоторые нет.

У меня мама сначала тоже так говорила,но со временем поняла,а теперь и свыклась с мыслями что я ничего не плачу.
Контактные у меня пострадали.Мне тогда казалось что их телефоны пошли по кругу по всем мфо,предлагала поменять номера,не захотели.Они у меня хорошие,выдержали все!
Может вы своих попробуйте уговорить на смену симки, просто некоторые выдерживают,а некоторые нет.
Треба буде спробувати , але ніби бойові в мене контактні але тоже прекрасно розумію їх , ніхто не любить коли хтось звонить і задовбує, хіба що скинути в в номера телефонів їхніх в блок, але в них же тих номерів більш чим треба??‍♀️
і от мені цікаво , як сплять ці люди, які працюють на цих долбоящиків , совість вже давним давно продали і то треба бляха такими бути але думають зо вони діло добре роблять , а фіга «бумеранг - ніхто не відміняв» все те що вони нам говорять вернеться у подвійному рахунку для них??Незнаю що би я їм зробила , но навєрно якби побачила когось з тих всіх ти на місці би роздерла би їх чесно , бісять аж не можу ???

Ваш кредит був переданий в роботу до приватного виконавця. Зайдіть в особистий кабінет і підтвердіть, що були ознайомлені з процедурою і дали на неї згоду. Ознайомтесь з підозрою
натиснувши кнопку "Згоден". 0633006524; 0675309264; 0957200482

Хоть бы уточнили, в какой кабинет заходить подтверждать)

Мене звати Анна! Побачила вашу справу і не можу залишитися осторонь.
Знаю, що будь-яка проблема вирішується, і я маю намір допомогти уникнути негативних наслідків по кредиту! Тому пропоную вам індивідуальну програму лояльності, а саме: знизити фінансове навантаження та сплатити суму до закриття 4710 грн. одним платежем.
Сплативши 4710 грн, ви зупините продаж кредиту до колекторської компанії. Адже знаєте, що вони в свою чергу будуть примусово стягувати всю суму заборгованості через ваших близьких.
Отже, оплативши суму в розмірі 4710 грн. ви отримаєте довідку про закриття кредиту.
Сегодня получил. Аж на слезу прошибло.

Останнє редагування модератором:
Хотіли креативу.Будь ласка???

IMG_20201109_211159.jpg

Останнє редагування модератором:
Нагадуємо про те, що борги не списуються і нікуди не пропадають, вони мають дивну особливість зненацька нагадувати про себе там, де наслідків зовсім не чекають: зненацька борг купили вихідці з Кавказу...зненацька заблокували усі рахунки в банках....зненацька не зміг виїхати за кордон...зненацька за адресою реєстрації описали телевізор та холодильник, а Ти там фактично не живеш... зненацька всі колеги та сусіди шепочуться про Тебе та сміються....зненацька кожний знайомий не знає як у Тебе справи, але знає що Ти боржник....зненацька рідним соромно за Тебе перед оточенням...зненацька роботодавець не хоче мати з Тобою нічого спільного...зненацька листи і повідомлення надходять тільки про Твої борги...зненацька замість "Привіт" Ти чуєш лише "Коли мені перестануть дзвонити за Твої борги?? "

Ми прагнемо знайти останній варіант для вирішення проблеми з боргом, а саме надаємо Тобі найвигіднішу пропозицію, а саме пропонуємо сплатити частину тіла кредиту 1880 грн замість загальної суми боргу 4884,42 грн до 24.10.2020 та списати залишок боргу, таким чином Ти вигідно, а ми швидко позбуваємося проблемного кредиту і не витрачаємо час одне одного.

Тисни на кнопку Сплатити по акції
і питання вирішено!

Сплатити по акції​
Ще раз повторимо, ми списуємо всі штрафи, всі відсотки і частину тіла кредиту, а не штрафи або відсотки, які в 10 разів перевищують суму тіла у твоїх інших кредиторів!

Таким чином згідно даної акції Ти сплачуєш менше, ніж отримав колись у кредит!

Якщо Тобі потрібно щось спитати, перепитати, уточнити не соромся і не бійся, ми відповімо на твої запитання:
Телефонуй 380677544201 або пиши у Viber 3809968501

Нагадуємо про те, що борги не списуються і нікуди не пропадають, вони мають дивну особливість зненацька нагадувати про себе там, де наслідків зовсім не чекають: зненацька борг купили вихідці з Кавказу...зненацька заблокували усі рахунки в банках....зненацька не зміг виїхати за кордон...зненацька за адресою реєстрації описали телевізор та холодильник, а Ти там фактично не живеш... зненацька всі колеги та сусіди шепочуться про Тебе та сміються....зненацька кожний знайомий не знає як у Тебе справи, але знає що Ти боржник....зненацька рідним соромно за Тебе перед оточенням...зненацька роботодавець не хоче мати з Тобою нічого спільного...зненацька листи і повідомлення надходять тільки про Твої борги...зненацька замість "Привіт" Ти чуєш лише "Коли мені перестануть дзвонити за Твої борги?? "

Ми прагнемо знайти останній варіант для вирішення проблеми з боргом, а саме надаємо Тобі найвигіднішу пропозицію, а саме пропонуємо сплатити частину тіла кредиту 1880 грн замість загальної суми боргу 4884,42 грн до 24.10.2020 та списати залишок боргу, таким чином Ти вигідно, а ми швидко позбуваємося проблемного кредиту і не витрачаємо час одне одного.

і питання вирішено!

Сплатити по акції​

Ще раз повторимо, ми списуємо всі штрафи, всі відсотки і частину тіла кредиту, а не штрафи або відсотки, які в 10 разів перевищують суму тіла у твоїх інших кредиторів!

Якщо Тобі потрібно щось спитати, перепитати, уточнити не соромся і не бійся, ми відповімо на твої запитання:

Зненацька взяли і пішли на х.й :sarcastic:

Мне сегодня Таллион 8 одинаковых смс прислал: Вам знайома особа.Терміново повідомте про необхідність оплати боргу.Но зачем столько раз напоминать?

Моей старшей сестре от каких-то додиков пришло сообщение «в связи с тяжёлой ситуацией в мире, предлагаем Вам закрыть кредит Вашей дочери без процентов»
Как-то так

і питання вирішено!

Сплатити по акції​

Тот момент, когда не..уй добавить...
Так напрягать, свой мегабайт оперативки в черепушке, ради трёх слов в ответ....

Назад
Угорі