Кпедит ап за тіло

• Автор теми Автор теми Nazario
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Nazario

Форумчанин
Дописи
56
Реакції
28
Бали
5090
Nazario не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хтось закривав в них за тіло?? І якщо так то через скільки часу і чи самі пропонували?

аналогично но только 3 мес
ну или по 100 грн, это вообще ппц....

Только акции предложить могут?

Вкладення

• Screenshot_20200602-165732.webp
    Screenshot_20200602-165732.webp
    89.8 Кб · Перегляди: 76
У меня на первом месяце с карты сами сперли 3000, при теле 2500. Я считаю мы в расчете!

Закрывала за тело просрочка была месяц, написала им на почту. Мне на следующий день позвонили и все закрыли, очень хороший сотрудник попался.

аналогично но только 3 мес
ну или по 100 грн, это вообще ппц....
Так я виплатила більшу половину по 100, не було коштів передзвонила попросила, що через 5 днів закрию повністю залишок, а вони скинули все до попереднього боргу... Потім морозили, що за 2 тіла закриють, але терпець обірвався - платити не буду, якщо не хотіли по доброму- не буде ніяк...

Хтось закривав в них за тіло?? І якщо так то через скільки часу і чи самі пропонували?
Я закрыла их неделю назад, но не за тело. Просрочка была 6-7мес. тело 1000 пролонгаций не было, сошлись на 2000 оплатила, прислали мне гарнт.письмо. на тело никак не хотели соглашаться

Я закрыла их неделю назад, но не за тело. Просрочка была 6-7мес. тело 1000 пролонгаций не было, сошлись на 2000 оплатила, прислали мне гарнт.письмо. на тело никак не хотели соглашаться
А у меня от них тишина.... уже третий месяц

А как договорились? Или сами предложили? Пролонгации были?
за пролонгации не помню, много мфо, пришла смс и номер в вайбере. списалась с этим человеком в вайбере, мне предложили за тело, я согласилась.

Я закривала за тіло, мабуть місяця три, тіло було 2500, відсотки і штрафи більше 10 тис. (майже за півроку, чи більше, давно вже це було) Списали все, бо лист написала до Нацкомфіну, і виявили порушення, залишили лише тіло, і я його закривала три місяці))) навіть ніхто не телефонував

Я закривала за тіло, мабуть місяця три, тіло було 2500, відсотки і штрафи більше 10 тис. (майже за півроку, чи більше, давно вже це було) Списали все, бо лист написала до Нацкомфіну, і виявили порушення, залишили лише тіло, і я його закривала три місяці))) навіть ніхто не телефонував
А Вы отправляли им ответ Нацкома?

мені два рази нацком присилав що акт накладено на них а вони мені і далі з 5 к нарахували 52000!!!!!! і ні в яку не йдуть на поступки,подзвонили в обід і сказали давайте сьогодні 5000 грн де я їх візьму за пів дня і три мсяця карантину без роботи була:( не дали шансу пізніше закрити за тіло,фрнфорс і тот дав два тижні до внесення першого платежу тілу а потім через місяць другого і закрила ,а ці жлоби
А Вы отправляли им ответ Нацкома?
я отпрявляла 5 раз что даже акт наложен на них

Назад
Угорі