Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так я виплатила більшу половину по 100, не було коштів передзвонила попросила, що через 5 днів закрию повністю залишок, а вони скинули все до попереднього боргу... Потім морозили, що за 2 тіла закриють, але терпець обірвався - платити не буду, якщо не хотіли по доброму- не буде ніяк...аналогично но только 3 мес
ну или по 100 грн, это вообще ппц....
Я закрыла их неделю назад, но не за тело. Просрочка была 6-7мес. тело 1000 пролонгаций не было, сошлись на 2000 оплатила, прислали мне гарнт.письмо. на тело никак не хотели соглашатьсяХтось закривав в них за тіло?? І якщо так то через скільки часу і чи самі пропонували?
А у меня от них тишина.... уже третий месяцЯ закрыла их неделю назад, но не за тело. Просрочка была 6-7мес. тело 1000 пролонгаций не было, сошлись на 2000 оплатила, прислали мне гарнт.письмо. на тело никак не хотели соглашаться
Яке протермінування у Вас було? Пролонгації? Як домовились?мені теж запропонували вчора за тіло закрити))))
Як домовились? Протермінування? Пролонгації?закривають за тіло
Не домовлялась. Більше року прострочкаЯке протермінування у Вас було? Пролонгації? Як домовились?
Як домовились? Протермінування? Пролонгації?
не знаю, у меня полгода просрочки , согласились за тело. в июле закрываю.У меня хотят 3 тела, просрочка больше года, упертая шарага
А как договорились? Или сами предложили? Пролонгации были?не знаю, у меня полгода просрочки , согласились за тело. в июле закрываю.
за пролонгации не помню, много мфо, пришла смс и номер в вайбере. списалась с этим человеком в вайбере, мне предложили за тело, я согласилась.А как договорились? Или сами предложили? Пролонгации были?
Можно номер Вайбера этого человека?за пролонгации не помню, много мфо, пришла смс и номер в вайбере. списалась с этим человеком в вайбере, мне предложили за тело, я согласилась.
Я закривала за тіло, мабуть місяця три, тіло було 2500, відсотки і штрафи більше 10 тис. (майже за півроку, чи більше, давно вже це було) Списали все, бо лист написала до Нацкомфіну, і виявили порушення, залишили лише тіло, і я його закривала три місяці))) навіть ніхто не телефонувавХтось закривав в них за тіло?? І якщо так то через скільки часу і чи самі пропонували?
А Вы отправляли им ответ Нацкома?Я закривала за тіло, мабуть місяця три, тіло було 2500, відсотки і штрафи більше 10 тис. (майже за півроку, чи більше, давно вже це було) Списали все, бо лист написала до Нацкомфіну, і виявили порушення, залишили лише тіло, і я його закривала три місяці))) навіть ніхто не телефонував
мені два рази нацком присилав що акт накладено на них а вони мені і далі з 5 к нарахували 52000!!!!!! і ні в яку не йдуть на поступки,подзвонили в обід і сказали давайте сьогодні 5000 грн де я їх візьму за пів дня і три мсяця карантину без роботи булаЯ закривала за тіло, мабуть місяця три, тіло було 2500, відсотки і штрафи більше 10 тис. (майже за півроку, чи більше, давно вже це було) Списали все, бо лист написала до Нацкомфіну, і виявили порушення, залишили лише тіло, і я його закривала три місяці))) навіть ніхто не телефонував
я отпрявляла 5 раз что даже акт наложен на нихА Вы отправляли им ответ Нацкома?