Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
вчиненням особою діїА как срок прерывается?
ви дію не вчиняли
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
вчиненням особою діїА как срок прерывается?
Я нет, а зачем они это сделали? Думают, что в суде прокатит?вчиненням особою дії
ви дію не вчиняли
в суде может прокатить, если не защищатьсяЯ нет, а зачем они это сделали? Думают, что в суде прокатит?
Ну да, на то и расчётв суде может прокатить, если не защищаться
сделали для того, чтобы судья подумал, что ви вчинили дію, подстраховались на случай если вы заявите об исковой давности
Только как доказать что это была не я. Смешно, сумма 220 000 грн. нарисовали, а я через 3 года подумала и решила 30 грн. закинутьНу да, на то и расчёт
В мене все ок я написала сказали за тіло і розбили га 4 місяці я сплатила запросила гарантійку і подати в убкі в убкі подали одразу а за гарантійку сказали якщо хочете оплатіть 50 грн але якщо не хочу платити написали на пошту просто словами номер договору і що кредит закритий я вирішила заплатити ще плюс за гарантійку щоб бути спокійною хоча статус в убкі змінили і вже було зрозуміло що кредит закритий. У кожного своєВ том-то и дело, что они хотят после. Пошли они, они мне вообще через 3 года прервали срок исковой давности, сами закинули 30 грн. уpoды.
Я закривала їх недавно за тіло, попросила гарантійний лист, прислали на електронну пошту, все ок, мінус один.
Ну що значить не працюють. Навіть, якщо МФО не видає нові займи, то борги ж не зникають..можуть самі над цим працювати, можуть перепродати комусьЯ гадав, що вони вже давно не працюють.
Ви їм платили на рахунок або за посиланням на їхню платіжну систему? Отримала гарантійку, але вони хочуть оплату за посиланнямВ мене все ок я написала сказали за тіло і розбили га 4 місяці я сплатила запросила гарантійку і подати в убкі в убкі подали одразу а за гарантійку сказали якщо хочете оплатіть 50 грн але якщо не хочу платити написали на пошту просто словами номер договору і що кредит закритий я вирішила заплатити ще плюс за гарантійку щоб бути спокійною хоча статус в убкі змінили і вже було зрозуміло що кредит закритий. У кожного своє
На рахунок через банк онлайнВи їм платили на рахунок або за посиланням на їхню платіжну систему? Отримала гарантійку, але вони хочуть оплату за посиланням
Благодарю!На рахунок через банк онлайн
Вони досить адекватні, тому не дивно)я їм дуже довго продовжував кредит, мабуть заплатив 5-6 тіл за весь час, в якийсь момент самі подзвонили і запропонували закрити кредит без оплат.
єдина така МФО, що у мене була
мабуть, прострочень у мене не було у них. але і ще цікаво, що це була сама перша моя МФОшка ще з 2016го.Вони досить адекватні, тому не дивно)
У них скорінг був майже відразу)мабуть, прострочень у мене не було у них. але і ще цікаво, що це була сама перша моя МФОшка ще з 2016го.
на той час це було щось нове, ніхто не дзвонить, не питає на що ти береш і чому, так і підсів
Ліпше платіть на касі в банку або через онлайн банкВопрос- они гарантийку от Веллфин присылают?, а через терминал кто-то платил? какая там комиссия?
Дякую, зрозуміла, але не вийде, бо з кредитки відсоткі великі, а банки працюють в робочі мої години, буду через термінал, там чек та на електронку відпралю чек тежЛіпше платіть на касі в банку або через онлайн банк
а в чем проблема открыть еще одну карту дебетовую (виртуальную можно даже без посещения отделения). или у вас всего одна карта и то кредитка?Дякую, зрозуміла, але не вийде, бо з кредитки відсоткі великі, а банки працюють в робочі мої години, буду через термінал, там чек та на електронку відпралю чек теж