Коваленко Диана , предлагает услуги по закрытию кредита.Кто может знает как работает?

• Автор теми Автор теми Kristina farm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 281

Kristina farm

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
11
Бали
133
Kristina farm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Попалась мне данная девушка на просторах Тик Тока (Коваленко Диана). Предлагает закрыть кредит за тело , стоимость её услуг 5600.Интересно кто может сталкивался с ней, работал?

Вкладення

• Screenshot_2025-02-19-16-38-45-068_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2025-02-19-16-38-45-068_org.telegram.messenger.webp
    162.1 Кб · Перегляди: 56
Попалась мне данная девушка на просторах Тик Тока (Коваленко Диана). Предлагает закрыть кредит за тело , стоимость её услуг 5600.Интересно кто может сталкивался с ней, работал?
Ні не знайома кобіта. Бреше відьма.

Не ищите новых приключений.
Вам деньги некуда девать?

Я теж вам можу допомогти з закриттям за тіло більшостьті кредитів, лише треба трохи почекати. Але й беру дешевше, з вас буде пляшка Баллантайнс. :D

Розкажу я теж шукала найшла 😂хотіла 20 к за моїх 8 кредитів тільки кажуть треба щоб по всіх про строчка була .Взяли моє одне мфо типу лист прислали що мені на два місяці заморозили відсотки .Я той лист кидаю на еклектичну пошту в те мфо а вони мені у відповідь поверніть ваш борг тут і зараз 😂 добре що я нічого помогаторам не платила ,як знайшла так і ушла ….

Назад
Угорі