Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Коваленко Диана , предлагает услуги по закрытию кредита.Кто может знает как работает?
Попалась мне данная девушка на просторах Тик Тока (Коваленко Диана). Предлагает закрыть кредит за тело , стоимость её услуг 5600.Интересно кто может сталкивался с ней, работал?
Попалась мне данная девушка на просторах Тик Тока (Коваленко Диана). Предлагает закрыть кредит за тело , стоимость её услуг 5600.Интересно кто может сталкивался с ней, работал?
Розкажу я теж шукала найшла хотіла 20 к за моїх 8 кредитів тільки кажуть треба щоб по всіх про строчка була .Взяли моє одне мфо типу лист прислали що мені на два місяці заморозили відсотки .Я той лист кидаю на еклектичну пошту в те мфо а вони мені у відповідь поверніть ваш борг тут і зараз добре що я нічого помогаторам не платила ,як знайшла так і ушла ….
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.