Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Космічні відсотки по мікропозикам, є кінцева зупинка ?
Tarass, от іде процес оформлення. строк 30 днів, бере людина 1000, повертає 1400. вона бачить що 1400, ок.
якби при оформленні було "повертає 5600" (без просрочок), то навряд чи хто стане таке оформляти
це до того, що звісно можна і мільярд відсотків прописати, але ця інфа при оформленні висвітиться в сумі яку треба буде віддати, тому.... немає в таких відсотках сенсу, як на мене
Я би не був таким впевненим)))
Замануха з 0% і зміною ставки, при виході на прострочку, для прикладу)))
Та й не всі читають...тим більше, коли це "стресове" мфо і тобі терміново треба.
Повторюсь...забрати житло, тим більше якщо воно єдине, не так вже й просто.
Але..якщо хвилюєтесь, подаруйте його родичам)) зробіть заставним)))
Коротше кажучи, є варіанти як себе вберегти....хоч на банкрутство йдіть та списуйте борги, звісно якщо це вигідно.
Не згоден з останнім тезисом...але то привід для окремої розмови.
Та мене тіло щось близько 30к виявилось (перевіряв), а з % - 50к. Майно яке було залишилось в зоні бойових дій,в цілому там тільки цегла залишилась. Орки постарались
Тому що мфо не перший рік займаються такою діяльністю і жодного випадка щоб "всі за раз" та ще й зі своїми космічними нарахуваннями не було.
Пробували створити прецедент з "об'єднаними провадженнями" але то друга історія.
Тож розмови що "може бути" це все на даний момент практично безпідставні припущення.
В боржників теж є ( було принаймі до карантинів і війни ) такі речі як термін позовної давності... а може відновиться, а може щось інше буде.
Це все - припущення.
Це взагалі глобальний привід для законопроекту, я не знаю як у цивілізованих країнах, не вивчав це питання, але з точки зору права повинен бути механізм,який захищає позичальника
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.