Viktori 360
Форумчанин
- Дописи
- 10
- Реакції
- 0
- Бали
- 126
Viktori 360 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я їм 3 роки не платив,довго думав і так вирішив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За 6000 кредиту заплатити майже в 5 разів більше, щоб бухгалтерія не вираховувала 20% з зарплати? Справді сюр...Це якийсь сюр, ви мабуть забезпечена людина що оплатили таку велику хотєлку....
Так сума практично не змінилася б,якщо і по 20 відсотків і ще адвокату заплатити і не має гарантії.І взагалі кожен робить як хоче,я так вирішив.За 6000 кредиту заплатити майже в 5 разів більше, щоб бухгалтерія не вираховувала 20% з зарплати? Справді сюр...
Виборює той, хто бореться. А поразкові настрої мають властивість матеріалізуватись.Так сума практично не змінилася б,якщо і по 20 відсотків і ще адвокату заплатити і не має гарантії.І взагалі кожен робить як хоче,я так вирішив.
Добрий день .Можливо є в когось контакти як з ними зв'язатися з цими Кошельками?Кошельок подав до суду,прострочена з початку війни хочуть 21000 з 6000 тіла.Чи можна домовитися щоб забрали позов?
Призначили судове засідання,на кінець липня,що порадите?
А чи варто зв'язуватись?..Добрий день .Можливо є в когось контакти як з ними зв'язатися з цими Кошельками?
Так в моїй ситуації... Рішення було з суду.Домлвилися про оплату на 3 частини...Два рази оплатила і ще один платіж залишився.А чи варто зв'язуватись?..
якщо зміст рішень, то тут Єдиний державний реєстр судових рішеньА як переглянути справи кошелька в судах ? На якому сайті ?
Вас елементарно розвелиТак в моїй ситуації... Рішення було з суду.Домлвилися про оплату на 3 частини...Два рази оплатила і ще один платіж залишився.
А чорна населектронну пошту прилетіло про відкриття вп.Тепер і не розумію що пішло не так
Як ваші справи, вже є рішення чи ще в процесі?Кошельок подав до суду,прострочена з початку війни хочуть 21000 з 6000 тіла.Чи можна домовитися щоб забрали позов?
Призначили судове засідання,на кінець липня,що порадите?
Та там вже сірий ланос приїздив. Які там результати? Ви що? Про ланос олди наплюсують.Як ваші справи, вже є рішення чи ще в процесі?