Коротко про те, як Дорошкевич в боржники кочувала)

окрім основної суми заборгованості стягується виконавчий збір, витрати на виконавче провадження. Якщо боржник навмисно не виконує вказівки державного виконавця - отримує адміністративний штраф, за умисне ухилення від виконання рішення суду передбачена кримінальна відповідальність

ДВС працює досить добре, якщо вставляти їй чортів) Відповідно до частини четвертої статті 48 ЗУ "Про виконавче провадження" на кошти (рахунки) та інші цінності боржника, що перебувають на рахунках та на зберіганні у банках чи інших фінансових установах, на рахунках у цінних паперах у депозитарних установах, накладається арешт не пізніше наступного робочого дня після їх виявлення. Арешт поширюється також на кошти на рахунках, відкритих після винесення постанови про накладення арешту.
10 %)?

Dusha, могу скинуть своё ИП. С ограничениями. А 840 могу со своих отдать, если её там помурыжат месяц) подумает как себя вести в дальнейшем))
Оффтоп
спасибо за тему, потому что забываю проверять. Вчера вернули меня в реестр. Так что с Верой мы рядом)

Виконавчий збір стягується державним виконавцем у розмірі 10 відсотків суми, що підлягає примусовому стягненню, поверненню, або вартості майна боржника, що підлягає передачі стягувачу за виконавчим документом, заборгованості із сплати аліментів.

окрім основної суми заборгованості стягується виконавчий збір, витрати на виконавче провадження. Якщо боржник навмисно не виконує вказівки державного виконавця - отримує адміністративний штраф, за умисне ухилення від виконання рішення суду передбачена кримінальна відповідальність

ДВС працює досить добре, якщо вставляти їй чортів) Відповідно до частини четвертої статті 48 ЗУ "Про виконавче провадження" на кошти (рахунки) та інші цінності боржника, що перебувають на рахунках та на зберіганні у банках чи інших фінансових установах, на рахунках у цінних паперах у депозитарних установах, накладається арешт не пізніше наступного робочого дня після їх виявлення. Арешт поширюється також на кошти на рахунках, відкритих після винесення постанови про накладення арешту.
Вибачте,але ніяк Вашу стратегію не зрозумію.
Яку ціль Ви переслідуєте відкритям ВП через ДВС?
Якщо Вам не важко поясніть мені,можливо і я свою думку зміню.

Sofos, за суд.сбор я заплатил по ИП 840 сам сбор+165 расходов. С 716грн которые тогда были сбором. (Правда тогда же и оплатил эти 716грн, но это уже от темы отклоняется).

Эту норму закона уже половина форума заценила на своей шкуре)))

Вибачте,але ніяк Вашу стратегію не зрозумію.
Яку ціль Ви переслідуєте відкритям ВП через ДВС?
Якщо Вам не важко поясніть мені,можливо і я свою думку зміню.
В тому, щоб нанести більше фінансових втрат боржнику і мати 100% гарантії повернення коштів

Dusha, Вера сделала каку и веру в её же каку, как поганого кота насовали. А в придачу к этому нашли ещё 5 луж. На перспективу.

Виконавчий збір стягується державним виконавцем у розмірі 10 відсотків суми, що підлягає примусовому стягненню, поверненню, або вартості майна боржника, що підлягає передачі стягувачу за виконавчим документом, заборгованості із сплати аліментів.
Вот и поговорили))) Честно?! Лично мое мнение. Она где-то провтыкала вернуть судебный сбор, ей прилетело из ДВС, она его заплатит и дальше будет спать спокойно. Это по теме стартпоста))))

Dusha, могу скинуть своё ИП. С ограничениями. А 840 могу со своих отдать, если её там помурыжат месяц) подумает как себя вести в дальнейшем))
Оффтоп
спасибо за тему, потому что забываю проверять. Вчера вернули меня в реестр. Так что с Верой мы рядом)
Скиньте будь-ласка.
Дякую,але там сума цікавіша,ніж 860грн.
Просто півроку чекаю суд.розгляду,а тоді ще невідомо скільки чекати повернення тих коштів,то трохи якось засмутилася.
Але,якщо гра варта того,то задумалася про відкриття ВП через ДВС?
Dusha, Вера сделала каку и веру в её же каку, как поганого кота насовали. А в придачу к этому нашли ещё 5 луж. На перспективу.
Вибачте,а людською мовою можна?
Вот и поговорили))) Честно?! Лично мое мнение. Она где-то провтыкала вернуть судебный сбор, ей прилетело из ДВС, она его заплатит и дальше будет спать спокойно. Это по теме стартпоста))))
Моя думка така ж!
Скільки скарг на неї в Мін'юсті не заважають спати її спокійно і надалі а
"активно" працювати,то ті ВП через ДВС їй взагалі ніяк на швидкість не вплинуть...

Screenshot_2020-09-20-11-05-38-561_com.android.chrome.webp
надеюсь у неё так же)

Kondratenko_Roman, у нее может быть и так))
Но у тебя....Все поправимо!Прорвёмся!!))

Screenshot_2020-09-20-11-05-38-561_com.android.chrome.jpg
надеюсь у неё так же)
Это у Вас так, жесть?
Nikolay Hruzdov, зная как "быстро" и "оперативно" работают исполнители мы ещё месяц будем её лицезреть в этом списке)) а если бы ещё и запрет на управление ТЗ и запрос в дфс на наличие ФОП....
Потекли теперь мои мокрые мечты)))

Я думаю, можно связаться с гос. исполнителем и предложить ему 500 грн. винагороди ( а если форумом всем скинемся) то пару тысяч за блокировку счета и очень долгую разблокировку.

Коротко про те, як Дорошкевич з виконавців у боржники кочувала))))
Дд!
Скажите, пожалуйста, если она на меня накатала "постанову" на 15 тыс. (Уже с зп высчитывают). Я могу как-то "с нее" вернуть эти деньги?

Дд!
Скажите, пожалуйста, если она на меня накатала "постанову" на 15 тыс. (Уже с зп высчитывают). Я могу как-то "с нее" вернуть эти деньги?
Сначала ник поменяй, дитя пьяной акушерки. На большее ума не хватило?

Дд!
Можете. Если например отмените ип, потом пишите ей письмо и она возвращает часть средств которые ей поступили (винагорода виконавця и тд), а с мфо/банка как уже повезет. Либо вернут сами, либо отдельным иском

Вкладення

• 20200920_130528.webp
    20200920_130528.webp
    155.6 Кб · Перегляди: 87
Че ты мне паришь, ущербное, кто одним этим словом оскорбил миллионы?

Назад
Угорі