Коротко про те, як Дорошкевич в боржники кочувала)

Вцелом не плохой вариант стребовать судовый сбор с нее)) особенно через гос.исполнителя) они месяцами закрывают ИП) счета основные блочат) а если каждый кто с ней судится отнесет бумажку?)
А мені чомусь не дуже весело буде,якщо її рахунки заблокують☹
Тим більше вона суд.збір без проблем повертала.

Dusha, в чем проблема с её счетами? "Если там не её деньги, то пускай ищет и отдает. Может у родных, или у друзей на месяц займёт. Можно и перекредитоваться. Сейчас море предложений. Было бы желание. Я ставлю отказ!" ©Любой калл.

Ну я реально тупая в тех бумагах,но вижу все радуются,порадуюсь тоже,что не все так плохо в нашей стране и законах...так будьмо...

Nikolay Hruzdov, зная как "быстро" и "оперативно" работают исполнители мы ещё месяц будем её лицезреть в этом списке)) а если бы ещё и запрет на управление ТЗ и запрос в дфс на наличие ФОП....
Потекли теперь мои мокрые мечты)))

Nikolay Hruzdov, зная как "быстро" и "оперативно" работают исполнители мы ещё месяц будем её лицезреть в этом списке)) а если бы ещё и запрет на управление ТЗ и запрос в дфс на наличие ФОП....
Потекли теперь мои мокрые мечты)))
У мене ще 5 виконавчих листів на неї, суми у деяких побільше, ніж 840 гривень:)

Вцелом не плохой вариант стребовать судовый сбор с нее)) особенно через гос.исполнителя) они месяцами закрывают ИП) счета основные блочат) а если каждый кто с ней судится отнесет бумажку?)
Нормальный просто вариант. Какая разница как истребовать?! Если должна и не отдает?!

сума збільшилася з 840 грн до 1000, це мізер, для неї це копійки, проте, суть цього поста у тому, що, якщо ми будемо звертатися жо ДВС масово, то у неї будуть проблеми)
Підкажіть,наскільки я зрозуміла виконавча служба з неї стягне 10% від суми за виконавче провадження?
Нормальный просто вариант. Какая разница как истребовать?! Если должна и не отдает?!
Через ДВС можна нанести більший збиток боржнику, ніж у порядку добровільного виконання рішення)
Что за кипишь? Сумма 840 грн. Я так понимаю это просто судебный сбор, который она должна вернуть кому-то из выигравших у нее судебных дел. Если я не права, юристы поправьте.
+, не знаю чому така бурна реакція, просто ще не звертався ніхто до ДВС, щоб кошти з неї потягти чи що?)

Nikolay Hruzdov, зная работу ДВС это реально проблема) готов скупать по 1000 каждый её долг и носить раз в месяц по одному, что бы не успевали из реестра убирать и счета держали закрытыми.
Это же не мешает исполнять служебные обязанности, а значит все в рамках действующего законодательства)))

Nikolay Hruzdov, зная работу ДВС это реально проблема) готов скупать по 1000 каждый её долг и носить раз в месяц по одному, что бы не успевали из реестра убирать и счета держали закрытыми.
Это же не мешает исполнять служебные обязанности, а значит все в рамках действующего законодательства)))
+++++++?

сума збільшилася з 840 грн до 1000, це мізер, для неї це копійки, проте, суть цього поста у тому, що, якщо ми будемо звертатися жо ДВС масово, то у неї будуть проблеми)

Через ДВС можна нанести більший збиток боржнику, ніж у порядку добровільного виконання рішення)

+, не знаю чому така бурна реакція, просто ще не звертався ніхто до ДВС, щоб кошти з неї потягти чи що?)
Поясніть мені, якщо можна, як через ДВС можно нанести більші збитки?! Дякую заздалегідь)

+, не знаю чому така бурна реакція, просто ще не звертався до ДВС, щоб кошти з неї потягти чи що?)
Вибачте,але які в неї будуть проблеми?
Але ж і мені,наприклад довше буде потрібно чекати повернення коштів,знаючи як ДВС працює?
Я,наприклад,не бачу в цьому нічого гіршого для неї і кращого для себе.

Поясніть мені, якщо можна, як через ДВС можно нанести більші збитки?! Дякую заздалегідь)
окрім основної суми заборгованості стягується виконавчий збір, витрати на виконавче провадження. Якщо боржник навмисно не виконує вказівки державного виконавця - отримує адміністративний штраф, за умисне ухилення від виконання рішення суду передбачена кримінальна відповідальність
Вибачте,але які в неї будуть проблеми?
Але ж і мені,наприклад довше буде потрібно чекати повернення коштів,знаючи як ДВС працює?
Я,наприклад,не бачу в цьому нічого гіршого для неї і кращого для себе.
ДВС працює досить добре, якщо вставляти їй чортів) Відповідно до частини четвертої статті 48 ЗУ "Про виконавче провадження" на кошти (рахунки) та інші цінності боржника, що перебувають на рахунках та на зберіганні у банках чи інших фінансових установах, на рахунках у цінних паперах у депозитарних установах, накладається арешт не пізніше наступного робочого дня після їх виявлення. Арешт поширюється також на кошти на рахунках, відкритих після винесення постанови про накладення арешту.

Назад
Угорі