gersha
Форумчанин
- Дописи
- 132
- Реакції
- 311
- Бали
- 5225
gersha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тільки що зареєструвався на форумі. Корото про себе - 12 МФО, думаю цього вистачить
А все почалося дуже просто - працював віддалено, платили на PayPal, на якому потім заблокували пристойну суму (розблокувати так і не вдалося, вже згодом відкрив рахунок закордоном і змінив спосіб виведення коштів) - взяв один кредит в МФО Манівео (баран?, оскільки до цього мені міг дати кредит кожен банк, однак мені було просто влом йти у відділення банку, а вже після відкритття кредиту хоча б в одному МФО - про кредит в банку можна забути як показала власна практика і слова працівника банку), далі інший, пішло перекредитування одного кредиту іншим і, відповідно збільшення їхньої кількості, ну і за пів року процес доріс до 12 МФО. Поступово гасив старі, брав нові, пролонгації, переплати, однак рівень життя зберігав той самий, що і до появи кредитів, відповідно гроші, які б міг відкладати, йшли на цю дурню у вигляді пролонгацій), а тепер у зв'язку з закриттям кордонів немає доступу і до кас іноземних банків. Ну і настав час платити свої зобов'язання, доступу до грошей не має, довго аналізував ситуацію, всі за і проти і зрозумів лише одне - "А чи не піти б частині МФО в незабутню пішу подорож?". Особливо тим, кому вже і так переплатив. Проаналізував свою репутацію і історію з позиції очікування найгіршого і зрозумів, що більшість родичів, знайомих і друзів повірять в історію про шахраїв і крадіжку персональних даних, тут навіть і всю правду можна не розказувати, а більше у МФО козирів на руках немає. Звісно, деяких буде складно переконати, однак завдання № 1 - обрубати всі козирі в МФО. При чому я б справді продовжував ще більше заганяти себе, якщо б не ці проблеми з кордонами та коронавірусом. Тому вирішив, що навіть коли отримаю доступ до грошей на зарплатному рахунку, погашу тільки найновіші МФО, де заборгованності в районі 100-150 доларів під 0% чи зі значною % знижкою, щоб зменшити коло тих, хто може почати "погано пахнути" в майбутньому, а з рештою спробую поборотися. Ну поки баки повні
А надалі планую тут дозаправлятися