Копия кредитного договора

• Автор теми Автор теми Шамстар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 0
  • Перегляди Перегляди 576

Шамстар

Форумчанин
Дописи
144
Реакції
275
Бали
593
Шамстар не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день,
Пережил весь этот ад с 20+ МФО в свое время, справился.
Такой вопрос:
Мой последний висяк - перепроданный от КФ долг к DGFinance, калеки требуют 37к по договору, дело 2018 года давности, но суть в том, что я не могу поднять тот самый договор, чтобы понять, какую именно сумму я у брал у КФ. Они высылают на электронку копию, но я, видимо, в порыве паники стёр то письмо. Обращался на электронку КФ с просьбой отправить копию, получил ответ:

" Товариство з обмеженою відповідальністю «КФ.ЮА» (надалі – Компанія) отримавши Ваше звернення вважає за необхідне повідомити наступне.
Компанія керуючись ЗУ «Про електронну комерцію», ЗУ «Про електронні документи та електронний документообіг», Цивільним кодексом України, Внутрішніми правилами надання фінансових послуг ТОВ «КФ.ЮА» здійснює укладання договорів, як у письмовій так і в електронній формі з використанням електронного підпису одноразовим ідентифікатором.
Так, Ви для отримання позики через сайт Компанії здійснили підписання договору в електронній формі з використанням електронного підпису одноразовим ідентифікатором та на підтвердження факту підписання кредитного договору на Вашу електронну адресу (яку ви зазначали у особистому кабінеті в момент введення унікального коду) надійшов підписаний договір про надання позики з усіма додатками до нього у форматі .pdf.
Таким чином, Вами було отримано примірник кредитного договору.
Також зазначаємо, що разом із підписанням Договору Ви отримали інформацію про сукупну вартість кредиту, тому про строки та розміри проведення платежів за Договором Ви повідомлені належним чином.
Відповідно до ст. 526 Цивільного кодексу України зобов'язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог цього кодексу, інших актів цивільного законодавства, а за відсутності таких умов та вимог – відповідно до звичаїв ділового обороту або інших вимог, що звичайно ставляться.
Згідно ст. 629 Цивільного кодексу України, договір є обов'язковим для виконання сторонами.
На підставі Кредитного договору, Ви, в свою чергу, зобов’язалися перед Компанією вчасно та в повному обсязі здійснювати погашення тіла кредиту та відсотків за користування кредитом, а також прийняли на себе всі інші зобов’язання перед Компанією, що передбачені Кредитним договором та чинним законодавством України."

Подскажите, как еще можно вычислить, какая была сумма займа, так как, естественно, не хочу Довире отдавать 37, а хочу закрыть за тело. Но для этого хочется понять, какое же все-таки было тело.
В личном кабинете - закрытые договора не отображаются.
В УБКИ - запись не передавали.

Назад
Угорі