Контрнаступ

• Автор теми Автор теми kokojan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 3K
Привіт усім, маю 4+ МФО
На посрочках 2/3 шт до 5 днів
Хочу порадились, найняв юриста щоб атакувати їх до космічних відсотків і платити за тіло, за рік закриття та знову відкриття, дуже багато прокормив. Вирішив зупинитись. Що думаєте, зможе щось слуга закону вижати з них раніше?
4+ МФО - это ни о чем. Тоже мне, проблемы :) Ещё и юриста для этого нашли...

АО захист найняли, нє? Інших дармоїдів?)))

Привіт усім, маю 4+ МФО
Хочу порадились, найняв юриста щоб атакувати їх до космічних відсотків і платити за тіло, за рік закриття та знову відкриття, дуже багато прокормив. Вирішив зупинитись. Що думаєте, зможе щось слуга закону вижати з них раніше?
Якщо Вам буде не складно, то напишіть в п'ятницю про результати. Цікаво дізнатися результат роботи юриста

Я не бачив по форумі тих, які ніколи не йдуть, може щось маєте з власного досвіду? Буду вдячний
Не знаю. У меня самое больше тело манивео. За год вообще ничего не предложили... Может, у них на меня далекоидущие планы
А я 2 года не платил и предложили закрыть за 10 процентов от долга ? Брал 40 накапало 70 закрыл за 7 ?

Странні дії ?☝️?
Повезло. Мне терпения не хватило дожать. Хотелось быстрее вопрос по банкам решить и переходить к мфо
Привіт усім, маю 4+ МФО
Вообще удивляюсь, как вы с такими возможностями и решительностью, не смогли порешать по 4 мфо, пусть даже тела там по 20 т. Если честно, у меня возникает мысль-а может некуда энергию девать, вступите в партию какую-то...

Останнє редагування:
Якщо Вам буде не складно, то напишіть в п'ятницю про результати. Цікаво дізнатися результат роботи юриста
Хз, якийсь він вялий. + зараз договори на 365 днів кредитування, то я щось почав очкувати… щось по убкі каже буде працювати. Хз. Повільний
4+ МФО - это ни о чем. Тоже мне, проблемы :) Ещё и юриста для этого нашли...
У вас більше?

Хз, якийсь він вялий. + зараз договори на 365 днів кредитування, то я щось почав очкувати… щось по убкі каже буде працювати. Хз. Повільний

У вас більше?
У меня было 23-24 кредита/займа. Сейчас ни одного. В том году ещё закрыл, в ноябре, кажется. С тех пор ничего нигде и не брал.

У вас більше?
Общая сумма выплаты для закрытия была в районе 10,000$.

У вас більше?
Хотя иногда и бывает такое состояние, что взял бы :D Но банки не дадут, а МФО - для меня это закрытая тема на веки веков.

У вас більше?
У меня было один раз после закрытия, что три дня не ел, ибо вообще не было денег. Но я даже в такой ситуации не пошел в МФО заново. Я же не л*х.

Останнє редагування:
Привіт усім, маю 4+ МФО
Минуло 10 днів. Результат якийсь мав бути за тиждень... Як я розумію, то поки що лише обіцянки?
Працювати по убкі... По бюро, яке відношення не має до кредитів?) А він шарить в тому як витягнуть бабоси))

[POSTS=1000]Слышу слышу денег шелест

Это л0х идёт на нерест...

Не для образи. Просто чомусь згадалось.[/POSTS]

Минуло 10 днів. Результат якийсь мав бути за тиждень... Як я розумію, то поки що лише обіцянки?
Працювати по убкі... По бюро, яке відношення не має до кредитів?) А він шарить в тому як витягнуть бабоси))

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Короче дохлий номер. Повна х….ня. Одні обіцянки. Толку 0

Не знаю. У меня самое больше тело манивео. За год вообще ничего не предложили... Может, у них на меня далекоидущие планы
Це для них ще рано. Мені через два роки почав таліон від них запропонував тіло, а потім пів тіла
Короче дохлий номер. Повна х….ня. Одні обіцянки. Толку 0
Шкода, що поспішили і викинули гроші((
Я спочатку теж гуглила такі якісь сумнівні способи вирішення проблеми. Добре, що швидше знайшла форум, ніж якихось аферистів?

Вкладення

• 1533533363_No-my-derzhimsya_demotions.ru.webp
    1533533363_No-my-derzhimsya_demotions.ru.webp
    20.4 Кб · Перегляди: 24
Назад
Угорі