Контрнаступ

• Автор теми Автор теми kokojan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 3K
та молодці в такі сраки не залазять:)
та молодці в такі сраки не залазять:)
Не бойтесь рисковать и остаться вдруг у разбитого корыта.
Бойтесь просидеть у своего корыта всю жизнь и не сделать ничего, что бы изменить ее к лучшему!:труселя::лифчик:

Форумский рекорд 41 МФО,або 69 з банками на двох :mosking: .
Доречі по банкам sense 50 ( реструктуризація на 2 роки, через 2 місяці коли не вносив, запропонували -45%. (Оплатив) одразу
Приват 200 (реструктуризація на 3 роки, списання 60 к) плачу, вроді норм
Моно +- 90 ( реструктуризація на 2 роки, після 2 міс -40% (закрив одразу)

Доречі по банкам sense 50 ( реструктуризація на 2 роки, через 2 місяці коли не вносив, запропонували -45%. (Оплатив) одразу
І юриста не треба було..)

Там більше 4ох років ідеальна історія. Навіть не прийшлось вмовляти
Це по перше. По друге банк дзвонить 1 раз на місяць. Тому й стало питання чи можна МФО спускати раніше.
Друзья - это те кто будет рад победам так же, как и сочувствовать проигрышам
Історія якій настав кінець) мабудь вони радувались тільки перемогам

Це по перше. По друге банк дзвонить 1 раз на місяць. Тому й стало питання чи можна МФО спускати раніше.

Історія якій настав кінець) мабудь вони радувались тільки перемогам
Ну вот. Проверка на вшивость не пройдена. И теперь понятно, что надеяться нужно только на себя

Хто нормальний, адекватний і справжні друзі, а хто за сраний дзвінок весь сімейний портрет згадає матами.
Не дзвонили, попередив. Але звертався коли хотів закрити… то такий брєд почався, нога зламана, ребро свистить, не зрозумів хто жалюгідніше виглядає, він… чи я *****, який заліз в це гівно по самі вуха. Бабки потрібно віддати це факт, але тіло.

Не дзвонили, попередив. Але звертався коли хотів закрити… то такий брєд почався, нога зламана, ребро свистить, не зрозумів хто жалюгідніше виглядає, він… чи я *****, який заліз в це гівно по самі вуха. Бабки потрібно віддати це факт, але тіло.
Нажаль зазвичай так і є у всіх.
Да ми, да я ... а по факту : тільки трабли - голову в пісок.

Ох. Поверьте, Не как пророество, а как факт-много еще интересного впереди. Это реальная проверка на многое. Расклад же не на один год...Держитесь. Лучше перебдеть,чем не добдеть...

Ну вот. Проверка на вшивость не пройдена. И теперь понятно, что надеяться нужно только на себя
Не факт, що ми робили би інакше, адже зі здорово
Нажаль зазвичай так і є у всіх.
Да ми, да я ... а по факту : тільки трабли - голову в пісок.
хз, з хворої голови на здорову перекладати теж ніхто не хоче, але в мене ситуація була, подзвонив знайомий, його син вляпалася теж в мфо. Я йому одразу форум, то вони сіяли від щастя, от би його вчасно пропонували) адже доходить просто це вже тоді коли ти усвідомлюєш, що тупо палиш лаве.
Ох. Поверьте, Не как пророество, а как факт-много еще интересного впереди. Это реальная проверка на многое. Расклад же не на один год...Держитесь. Лучше перебдеть,чем не добдеть...
Расклад по мфо? Не на один рік?

А я вот лоханулась. Сенс как то не воспринимала серьезно. Ну российские инвестиции и прочее. До войны был кредит 25т. За войну не платила. Выросла сумма до 46т и я оформила реструктуризацию. Бред полный...Не пойму что на меня нашло и как из этого выкрутиться

А я вот лоханулась. Сенс как то не воспринимала серьезно. Ну российские инвестиции и прочее. До войны был кредит 25т. За войну не платила. Выросла сумма до 46т и я оформила реструктуризацию. Бред полный...Не пойму что на меня нашло и как из этого выкрутиться
Тепер я вам напишу) не платіть. Вони скинуть в додаток пропозицію. -25% мінімум 1 платежем. Банк треба буде заплатити
Нема російських інвестицій, є гроші які ви взяли.

Не факт, що ми робили би інакше, адже зі здорово

хз, з хворої голови на здорову перекладати теж ніхто не хоче, але в мене ситуація була, подзвонив знайомий, його син вляпалася теж в мфо. Я йому одразу форум, то вони сіяли від щастя, от би його вчасно пропонували) адже доходить просто це вже тоді коли ти усвідомлюєш, що тупо палиш лаве.

Расклад по мфо? Не на один рік?
Ну я по себе сужу, извините. Я как в просрочку вышла и на сайте зарегистрировалась-живу по другому. С начала войны с банками разбираюсь, до мфо руки не доходят. Как вспомню горячку первых дней-капец. Понимаю,что отдавать нужжно, но, блин, так не хочется...
Тепер я вам напишу) не платіть. Вони скинуть в додаток пропозицію. -25% мінімум 1 платежем. Банк треба буде заплатити

Аллилуйя

Ну я по себе сужу, извините. Я как в просрочку вышла и на сайте зарегистрировалась-живу по другому. С начала войны с банками разбираюсь, до мфо руки не доходят. Как вспомню горячку первых дней-капец. Понимаю,что отдавать нужжно, но, блин, так не хочется...

Аллилуйя
Тому що) тримаймося і чекаємо на адекватні рішення від цих шараг. Точу зуб на селфікредит…

Ну фиктивность договоров никто не отменял. Но вообще склоняю голову перед вашей законопослушностью. А если вам дали незаконно и с нарушениями, вы будете отдавать полностью со всеми хотелками? Многие ведь именно годами лонгируют на драконовских условиях. Это справедливо?
Тому що) тримаймося і чекаємо на адекватні рішення від цих шараг. Точу зуб на селфікредит…
сли долго сидеть на берегу реки...Это не тот случай. Вы поймите. Это мошеннические схемы однозначно. И успокойте свою совесть?

Аллилуйя
:dash1:

То форум давно знаєте,а таку тему створюєте?

Назад
Угорі