Контрнаступ

• Автор теми Автор теми kokojan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 3K
Я ж кажу - за 25% готовий)

Схема наступна. Я два тижні готую звернення до МФО.
Потім місяць ми чекаємо відповіді. Потім я ще два тижні типу щось рахую. І знову готую звернення. Ще два тижні. І знову місяць чекаємо. Потім я готую звернення в НБУ. І знову чекаємо відповіді.

Потім МФО тупо по термінах будуть пропонувати тіло, або реструктуризації)
Але головне, щоб Ви мені платили кожен місяць за шаблонні звернення і чекали чуда)
Якщо готовий за 25% то нашо схему злив)
Обіцяв 2-4 дні, як Арестович. Будемо бачити, буду тут все писати. Вже бачу що буде весело

Я ж кажу - за 25% готовий)

Схема наступна. Я два тижні готую звернення до МФО.
Потім місяць ми чекаємо відповіді. Потім я ще два тижні типу щось рахую. І знову готую звернення. Ще два тижні. І знову місяць чекаємо. Потім я готую звернення в НБУ. І знову чекаємо відповіді.

Потім МФО тупо по термінах будуть пропонувати тіло, або реструктуризації)
Але головне, щоб Ви мені платили кожен місяць за шаблонні звернення і чекали чуда)
[POSTS=1000]А ви точно модератор :rolleyes: ... vol.2 [/POSTS]

?
Шкода ваших нервів.....
Вам юрист потрібен коли мфо підуть в суд.Для захисту.
А всі мфо можна закрити через певний час на гарних умовах без юристів.
Їх вже нема. Нерви були коли туда носив $

Обіцяв 2-4 дні, як Арестович. Будемо бачити, буду тут все писати. Вже бачу що буде весело
Згідно закону термін на розгляд звернення 14 днів. Менше - адвокатський запит. Але чогось я маю сумніви...
Через 4 дні знов буде казати що треба гроші)

Может на работу стоит устроиться? Или крючком начать вязать?

Не то слово.

Обоюдно.
З чого ви взяли, що в мене немає її?. Тут що написано що я у відчаї? Чи я кричу, що мені робити? Я чітко написав, що зробив, і що хочу зробити, і робив це хтось до мене чи ні. От і все. Так була ситуація коли я їх взяв… короче, далі все ясно. Класика

З чого ви взяли, що в мене немає її?. Тут що написано що я у відчаї? Чи я кричу, що мені робити? Я чітко написав, що зробив, і що хочу зробити, і робив це хтось до мене чи ні. От і все. Так була ситуація коли я їх взяв… короче, далі все ясно. Класика
Ясно. Ви-молодець. Це мабуть заздрощі

Назад
Угорі