Контакти ТОВ "Гелексі" Cashinsky

• Автор теми Автор теми vikson1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 140

vikson1994

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
2
Бали
5060
vikson1994 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, товариство. Хто має реальні контакти як звязатись з ТОВ Гелексі(Cashinsky). Був суд. З 5000 присудили 9000 і хочу закрити питання до виконавчого провадження. На пошту, яку знайшов ніхто не відповідає.

Доброго дня, товариство. Хто має реальні контакти як звязатись з ТОВ Гелексі(Cashinsky). Був суд. З 5000 присудили 9000 і хочу закрити питання до виконавчого провадження. На пошту, яку знайшов ніхто не відповідає.
Добрий день. Знайшли контакти? Бо в мене така ж історія. Не можу з ними зв'язатися

Теж саме пишу на пошту,відповіді немає
+380939473303 . Закрив питання перед виконавчим, надали довідку, але сьогодні прилетіло виконавче, бо завтикали повідомити.

Добрий день. Знайшли контакти? Бо в мене така ж історія. Не можу з ними зв'язатися
Написав зверху.

+380939473303 . Закрив питання перед виконавчим, надали довідку, але сьогодні прилетіло виконавче, бо завтикали повідомити.

Написав зверху.
Через скільки часу після рішення суду вони відкрили виконавче провадження вам

Через скільки часу після рішення суду вони відкрили виконавче провадження вам
Отримали виконавче через місяць після рішення. Я 02.03 закрив питання, отримав довідку. 10.03 наклали виконавче, я надіслав виконавцю підтвердження про закриття заборгованості. І цей чорт все одно поблокував мені всі картки.

Назад
Угорі