- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мил человек,АСТАнАвитесь!!!!70 тыс грн
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мил человек,АСТАнАвитесь!!!!70 тыс грн
Который особо, на радостях что вот они деньги, никто не читает.....Могут дать. На любой срок. Под залог квартиры, например.
Вы подписываете договор займа, где указано как платить и когда.
Проходит неделя, Вы деньги раздали и теперь радуетесь, что остался один долг, который можно оплачивать.
Но тут через еще пару дней приходит кредитор и говорит "мне до завтра нужны все деньги с процентами". Если не отдадите, квартира перейдет в его собственность. А она таки перейдет. Вы останетесь без жилья.
Хорошая перспектива? Можете не отвечать. Просто задмуайтесь.
А что кредиты выдают спецслужбы?
Почему именно на 6 лет?
В яблОЧКО!Который особо, на радостях что вот они деньги, никто не читает.....
Чисто риторически : почему все становятся такими вумными только когда влезут в "тусу мошейников"В яблОЧКО!
Потому что уже усе))Чисто риторически : почему все становятся такими вумными только когда влезут в "тусу мошейников"![]()
На самом деле тут "Шекспировский" вопрос нервно курит ))Потому что уже усе))
Потому што, для того что бы попасть в эту "тусу" изначально вумным быть низя ?Чисто риторически : почему все становятся такими вумными только когда влезут в "тусу мошейников"![]()
Ех.. та да, всі ми як з гарячки шукали виходу... просто ті хто не мав справи з частниками, не бачив того, то й думають що це класний вихід...Чисто риторически : почему все становятся такими вумными только когда влезут в "тусу мошейников"![]()
Мне подходитПотому што, для что бы попасть в эту "тусу" изначально вумным быть низя ?

Полностью согласна, сама думаю кого ограбить, на пару месяцев ибо с землей задержка, эти законы меняют жесть.Дважды мною было подмечено)
Могут дать. На любой срок. Под залог квартиры, например.
Вы подписываете договор займа, где указано как платить и когда.
Проходит неделя, Вы деньги раздали и теперь радуетесь, что остался один долг, который можно оплачивать.
Но тут через еще пару дней приходит кредитор и говорит "мне до завтра нужны все деньги с процентами". Если не отдадите, квартира перейдет в его собственность. А она таки перейдет. Вы останетесь без жилья.
Хорошая перспектива? Можете не отвечать. Просто задмуайтесь.
да амбалам не интересно здоровье должника , с ихней стороны не исключен обман да и вообще брать деньги у мафии это уже последнее , не факт что захотят залоговое поиметь любой ценной даже при соблюдении выплат должником , кости ломать может и не будут не прибыльно , а последние трусы забрать это реально больше чем .....Я теж бачила....бажання відпало на все життя....Є момент який вкрай важливий,це життя і здорлвья рідних.В сестри подруга була,ій батьки на боротьбу з онко будинок хороший за півміліона заклали....Шкода що дівчину не вдалось врятувати..Тоді навіть нема питань.Якщо можна вирішити без то ....
Их нет- адекватныхДоброй ночи.
Подскажите, есть ли у кого-то контакты нормальных адекватных частников? Пока испорчена ки, в банках кредит не дадут, а закрыть мфо,даже просто за тело, тоже сумма нужна неслабая.
Платить вовремя - не проблема, главное,чтоб не 2% в день!!!
хлопец, забудь об этом. частные кредиторы тебя оставят без штанов, домов и, возможно, головы.Доброй ночи.
Подскажите, есть ли у кого-то контакты нормальных адекватных частников? Пока испорчена ки, в банках кредит не дадут, а закрыть мфо,даже просто за тело, тоже сумма нужна неслабая.
Я присвятив цьому 2 тижні з вихідними, і в Україні і в своїй області і в сусідніх окремо, немає таких. Всі з передплатою. Навіть хотіли послугу за айті взлом бази щоб підвищити кредитну довіру. Це все розводняк. Немає такого, вірно написано що лише під заставу майна, але там дадуть 20-30% від загальної вартості. От тільки знайшов людину із Полтави, яка казала приїхати і дасть гроші і підписання з нотаріусом(36% річних) але лише на закриття МФО, йому потрідно було показати при зустрічі або роздруківку або особистий кабінет з сумами він рахує і відає на руки. Навіть спілкувався з його клієнтом, але не знаю чи це підставний клієнт.Доброй ночи.
Без застави?Я присвятив цьому 2 тижні з вихідними, і в Україні і в своїй області і в сусідніх окремо, немає таких. Всі з передплатою. Навіть хотіли послугу за айті взлом бази щоб підвищити кредитну довіру. Це все розводняк. Немає такого, вірно написано що лише під заставу майна, але там дадуть 20-30% від загальної вартості. От тільки знайшов людину із Полтави, яка казала приїхати і дасть гроші і підписання з нотаріусом(36% річних) але лише на закриття МФО, йому потрідно було показати при зустрічі або роздруківку або особистий кабінет з сумами він рахує і відає на руки. Навіть спілкувався з його клієнтом, але не знаю чи це підставний клієнт.
Дякую за увагу)
Нереально, адже примати кредитку видають майже під 50% річних(36% річних)
Без застави, перед нотаріусом все показуєш, ознайомлюєшся з договором(чи все підходить і заповнюєш свої дані наперед нічого не потрібно давати), получаєш гроші і в нотаріус на підписиБез застави?
И номером даже поделитесь?Я присвятив цьому 2 тижні з вихідними, і в Україні і в своїй області і в сусідніх окремо, немає таких. Всі з передплатою. Навіть хотіли послугу за айті взлом бази щоб підвищити кредитну довіру. Це все розводняк. Немає такого, вірно написано що лише під заставу майна, але там дадуть 20-30% від загальної вартості. От тільки знайшов людину із Полтави, яка казала приїхати і дасть гроші і підписання з нотаріусом(36% річних) але лише на закриття МФО, йому потрідно було показати при зустрічі або роздруківку або особистий кабінет з сумами він рахує і відає на руки. Навіть спілкувався з його клієнтом, але не знаю чи це підставний клієнт.
Дякую за увагу)