Консультація від форумчан

• Автор теми Автор теми Harley
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 371

Harley

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
3
Бали
2565
Harley не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. В 2020, на початку року набрався кредитів. Взяв 9 штук по 2-3 тисячі. По одному є ВП, винесемо його за дужки. Інші вже не дзвонять, не пишуть. Хочу вирішити з ними питання і зробити так, щоб на мені не було боргів. В кого був такий досвід чи може хто знає і підкаже чи варто їм дзвонити і пропонувати погасити за тіло чи як це можна зробити і було б правильно. Буду вдячний за допомогу

Останнє редагування:
Всім привіт. В 2020, на початку року набрався кредитів. Взяв 9 штук по 2-3 тисячі. По одному є ВП, винесемо його за дужки. Інші вже не дзвонять, не пишуть. Хочу вирішити з ними питання і зробити так, щоб на мені не було боргів. В кого був такий досвід чи може хто знає і підкаже чи варто їм дзвонити і пропонувати погасити за тіло чи як це можна зробити і було б правильно. Буду вдячний за допомогу
Можна писати на електронну пошту ?
Щоб дзвінками потім не набридали.

Я би написав, що у зв"язку з виїздом за кордон пропоную закрити за .... грн.
Требаж їх якось простимулювати. Бо почнеться базар-вокзал...

Можна писати на електронну пошту ?
Щоб дзвінками потім не набридали.
А якщо ці кредити вже продали калам, то писати їм?
Я би написав, що у зв"язку з виїздом за кордон пропоную закрити за .... грн.
Требаж їх якось простимулювати. Бо почнеться базар-вокзал...
Дякую, спробую так

Назад
Угорі