консультації як себе поводити з банками і МФО

• Автор теми Автор теми leriia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 763

leriia

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
99
Бали
158
leriia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, чи є послуги з консультації як себе поводити з банками і МФО ,щоб не довести себе у більшу біду? щоб порадили, що казати рідним саме з юридичного боку? (поки нікому не дзвонили, але це найбільше лякає)
І що відповідати мені? Ігнорувати прям постійно страшно і мабуть нерозумно
Одна МФО уже знайшла мій другий номер, думаю, що близьких теж знайдуть

Останнє редагування:
Можливо у когось є "шаблони" певні відповідей чи рекомендації щодо поведінки. Буду дуже вдячна

leriia, весь форум в таких консультациях))
що відповідати мені?
Ничего вообще
Ігнорувати прям постійно
Да
страшно і мабуть нерозумно
Разумно
Одна МФО уже знайшла мій другий номер, думаю, що близьких теж знайдуть
Да эти номера и искать не надо. Они у них и так есть

весь форум в таких консультациях))
Дякую за відповіді
Я читала форум і розумію, що виходити на зв'язок з ними найлогічніше лише тоді, коли буде сумма хоча б на тіло? Перепрошую, я читаю, щоб не ставити дурних/повторюваних питань, але не все розумію, та і паніка "замилює" очі, бо я ж розумію, що це не шахраї той кредит на мене брали, а я сама. Видно, слабка психіка, що всі ці "ви порушник, ви винні, сплатіть не пізніше 18:00" на мене діють
Лише тішить, що рука тепер навіть не тягнеться "знайти, де дадуть, щоб закрити"

виходити на зв'язок з ними найлогічніше лише тоді, коли буде сумма хоча б на тіло?
В принципе, да. Можно будет предложить, мол, так и так, я готова заплатить столько-то. Нет? Тогда досвидос, идите в суд.
Видно, слабка психіка, що всі ці "ви порушник, ви винні, сплатіть не пізніше 18:00" на мене діють
Старайтесь абстрагироваться от этого.
Звонилки - это вредители и паразиты. Не пускайте их в свою жизнь.
Вы не обязаны с ними разговаривать, что-то им объяснять. Вы вообще никому ничего не обязаны.

Назад
Угорі