- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я так понял, что кто-то выиграл суд первой инстанции. Или я неправильно понялА шо це було![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я так понял, что кто-то выиграл суд первой инстанции. Или я неправильно понялА шо це було![]()
Это начало конца сирийской мафии))Я так понял, что кто-то выиграл суд первой инстанции. Или я неправильно понял![]()
Шото на мандаринском диалекте наверноеЯ так понял, что кто-то выиграл суд первой инстанции. Или я неправильно понял![]()
А, о какЭто начало конца сирийской мафии))
Отлуп) это что вообще такое? Поржал спасибопочінає получати отлуп.
В нас пару мфо - копія болотних.Схоже що у наших колекторах Консалт Солюшенс Одеса філіал у Москві.
Консалт Солюшенс Россия.
Це як? руz потвори грабують громадян України в середині країни, безкарно та вільно?!!!
"Консалтинговая компания Рус Консалт Солюшенс Контакты
+7 (495) 775-13-30
Время работы
Пн-пт: 09:00—18:00
Округ СВАО, Район Останкинский
Метро: Алексеевская"
Або та тощо:
"Рус Консалт Солюшенс, Консалтинговая компания, Москва
+7 (495) 775-13-30
129085, г. Москва, Годовикова, 9 ст3, ДЦ Калибр
О КОМПАНИИ
Рус Консалт Солюшенс - Консалтинговая компания осуществляет деятельность в Москве по адресу Годовикова, 9 ст3, ДЦ Калибр, а благодаря картам от Яндекса вы сможете увидеть улицу и проложить маршрут из любой точки города.Связаться с представителями организации вы сможете по телефонному номеру +7(495) 775-13-30 и уточнить время работы и предлагаемые услуги."
Сприймати все як є.Ще є питання.
Ця колекторська контора поселила у свою будівлю судових виконавців, виходить виконавці втратили незалежність та напряму обслуговують мафію та сприяють грабежам громадян не ховаючись, "вільна касса" поряд?
Приватний виконавець Бондарєв Роман +38099022895
Одеса.Пушкінська 36. офіс 313,
приватний виконавець
Носенко Сергій Борисович виконавчий округ - Одеська обл., номер посвідчення 0251...офіс 313
Як це все укласти в голові правильно, спокійно та не озираючись на війну за вікном?![]()
В нас пару мфо - копія болотних.
І що з того... навіть сторінки їхні практично один в один.
Всім поx.
Є посилання на джерело цієї інфи? Ви впевнений, що це не співпадіння назви? Є належні докази?Схоже що у наших колекторах Консалт Солюшенс Одеса філіал у Москві.
Консалт Солюшенс Россия.
Це як? руz потвори грабують громадян України в середині країни, безкарно та вільно?!!!
"Консалтинговая компания Рус Консалт Солюшенс Контакты
+7 (495) 775-13-30
Время работы
Пн-пт: 09:00—18:00
Округ СВАО, Район Останкинский
Метро: Алексеевская"
Або та тощо:
"Рус Консалт Солюшенс, Консалтинговая компания, Москва
+7 (495) 775-13-30
129085, г. Москва, Годовикова, 9 ст3, ДЦ Калибр
О КОМПАНИИ
Рус Консалт Солюшенс - Консалтинговая компания осуществляет деятельность в Москве по адресу Годовикова, 9 ст3, ДЦ Калибр, а благодаря картам от Яндекса вы сможете увидеть улицу и проложить маршрут из любой точки города.Связаться с представителями организации вы сможете по телефонному номеру +7(495) 775-13-30 и уточнить время работы и предлагаемые услуги."
Клай пишет на своём сайте что он Клай Инвест. А вот Платон, ч/з который платежи Клая проходят, в квитанции пишет Займер, а это — РФ, и так Клай назывался раньше. До войны ещё. Совпадение? Так докажи — напиши Платону, пусть отчитаются))) А ещё в Гугл забей поиск, там был отчёт НБУ. Пару сараев вычислили.Є посилання на джерело цієї інфи? Ви впевнений, що це не співпадіння назви? Є належні докази?
Є посилання на джерело цієї інфи? Ви впевнений, що це не співпадіння назви? Є належні докази?