Комусь приходив такий лист?

• Автор теми Автор теми Xareo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Xareo

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
10
Бали
2565
Xareo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Надалі ваша справа перейде до спеціалістів відділу стягнення !
Наразі компанія Credit up вам пропонує вирішити питання
на умовах зупинки нарахування відсотків при оплаті 1000 грн до 30.01 .
Терміново зв*яжіться з компанією та уникніть негативних наслідків
процесу стягнення.

Xareo, только через гарантийное письмо, которое они отправят вам УкрПочтой. Иначе просто могут нае.. обмануть

Надалі ваша справа перейде до спеціалістів відділу стягнення !
Наразі компанія Credit up вам пропонує вирішити питання
на умовах зупинки нарахування відсотків при оплаті 1000 грн до 30.01 .
Терміново зв*яжіться з компанією та уникніть негативних наслідків
процесу стягнення.
Скільки просрочка? Діставали?

Скільки просрочка? Діставали?
Просрочка ще тільки 4 дні. В мене антиспам, тому я не приймаю дзвінків. Хтось дзвонить( там і тенго, і мілоан, і Алекс) Але прочитав просто, що вони є дуже проблемні і не йдуть на поступки зовсім, ні через який термін.

Просрочка ще тільки 4 дні. В мене антиспам, тому я не приймаю дзвінків. Хтось дзвонить( там і тенго, і мілоан, і Алекс) Але прочитав просто, що вони є дуже проблемні і не йдуть на поступки зовсім, ні через який термін.
Я бы не назвал их проблемными. Пишут всякую х*ню, иногда креативят, но так, незлобно. Пока совет забить, три - четыре месяца - можно будет и за тело, ну или плюс пару гривен свеху

Я бы не назвал их проблемными. Пишут всякую х*ню, иногда креативят, но так, незлобно. Пока совет забить, три - четыре месяца - можно будет и за тело, ну или плюс пару гривен свеху
Ну подивлюся, зараз 11к, тіло 7000.
Якщо дадуть пролонгацію, то погоджуся.

Ну подивлюся, зараз 11к, тіло 7000.
Якщо дадуть пролонгацію, то погоджуся.
І що Вам дасть ця пролохація? Місяць спокою від них? А далі? Кредит не зник, гроші викинули на вітер.

Одно дело списание хотелок до тела и мин процент или олл инклюзив всех их забаганок. Ну такое себе удовольствие

Назад
Угорі