Комусь пропонували тіло укрборгсолюшн?

• Автор теми Автор теми Віталій1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 811

Віталій1

Читач
Дописи
17
Реакції
3
Бали
3
Віталій1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені запропонували за тіло, але на той момент грошей не було. Готовий за тіло закрити питання, але мені потрібний гарантійний лист. В укрборг кажуть що можлива лише реструктуризація чи повна сума. Що порадите? Куди звертатись за гарантійною, може в когось є вайбер адекватного працівника який закриває за тіло ( або тіло + адекватний %)?

Мені запропонували за тіло, але на той момент грошей не було. Готовий за тіло закрити питання, але мені потрібний гарантійний лист. В укрборг кажуть що можлива лише реструктуризація чи повна сума. Що порадите? Куди звертатись за гарантійною, може в когось є вайбер адекватного працівника який закриває за тіло ( або тіло + адекватний %)?
на рестуктризацию точно не идите....

Воно так не працює. Чекайте поки знов буде пропозиція від них. Коли ви самі звертаєтесь - вони починають вийопуватись
Віталій1, або як варіант - пробуйте діставати дзвінками, якщо є настрій, деколи кажуть, помогає)))

на рестуктризацию точно не идите....
Тіло 13к максимум дам 16к. Просто я вже 12 мфо закрив і коли пропонували за тіло і в мене не було грошей, то з усіма спокійно домовлявся за тіло але через 2 тижні і не було проблем

Назад
Угорі