Кому удалось с ними договориться оплатить тело кредита без процентов?

• Автор теми Автор теми Alise_club
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 6K
Просрочка 3 месяца. Террор был только первый месяц, потом звонит только робот, хочу с ними договориться, не могу настроиться на звонок. У кого какой опыт ?
Просрочка три месяца, предложили закрыть за тело, но внести надо в течении календарного месяца.

у них типа акция уже месяц идет, я с ними договорился погашу в октябре, они требуют чтобы сумма пришла в течении месяца вся.
Post automatically merged:

Гарантийное письмо дают?
я с октября начну выяснять как это будет оформляться.

у них типа акция уже месяц идет, я с ними договорился погашу в октябре, они требуют чтобы сумма пришла в течении месяца вся.

я с октября начну выяснять как это будет оформляться.
Обязательно требуйте гарантийное письмо, платите не через кабинет, а через кассу банка на их р/c, сделайте запись видео кабинета до и после оплаты))

Просрочка 7 месяцев,тело 5000 проценты 2500,штраф 5000+ и того 11570 прислали смс только 4 дня скидка 50%, оплатил
Сьогодні прислали СМС: "Акція! Протягом двох днів Вам запропоновано списання відсотків до 50% в Forza Credit 08001300770". Заходжу в особистий кабінет, а там з тіла 4498 (майже 2 місяці прострочення) пропонують сплатити 13741,30. Яка ж це акція?

Сьогодні прислали СМС: "Акція! Протягом двох днів Вам запропоновано списання відсотків до 50% в Forza Credit 08001300770". Заходжу в особистий кабінет, а там з тіла 4498 (майже 2 місяці прострочення) пропонують сплатити 13741,30. Яка ж це акція?
Они делают скидку на все насчитанные %. Скидка еще та,выгода для мфо-шки очевидна, они же насчитывает скидки исходя из собственной выгоды.

Просрочка 3 месяца. Террор был только первый месяц, потом звонит только робот, хочу с ними договориться, не могу настроиться на звонок. У кого какой опыт ?
по телефону очень бронелобые. Не тратьте время. Поддерживаю Admin - запрос в МФО, Нацком и дальше по ситуации.

Они делают скидку на все насчитанные %. Скидка еще та,выгода для мфо-шки очевидна, они же насчитывает скидки исходя из собственной выгоды.
Їхній представник по телефону пояснив, що в особистому кабінеті ця акція не відображається. Каже, вибираєте не повна сплата, а іншу суму, і сплачуєте, а через три дні вони підтвердять, що сплачено повністю. Як на мене, розводняк на лoxа?

Їхній представник по телефону пояснив, що в особистому кабінеті ця акція не відображається. Каже, вибираєте не повна сплата, а іншу суму, і сплачуєте, а через три дні вони підтвердять, що сплачено повністю. Як на мене, розводняк на лoxа?
я точно не помню, но по - моему они двумя частями снимали. Их часть, типа сами оплатили, а нашу мы. Но, сейчас бы еще очень подумала, оплачивать или нет.

з Форзою на цей раз вийшло дуже адекватно - закрив за тіло (була одна пролонгація на початку. брав ще весною).
Чекали майже 2 місяці на оплату тіла від мене

Просрочка три месяца, предложили закрыть за тело, но внести надо в течении календарного месяца.
они звонили или написали?

з Форзою на цей раз вийшло дуже адекватно - закрив за тіло (була одна пролонгація на початку. брав ще весною).
Чекали майже 2 місяці на оплату тіла від мене
такой же вопрос: они звонили или писали?

andrew19, а скільки було тіло?

10К

дзвонив один і той же прикріплений д омене спеціаліст
завжди говорили нормально.не було ні хамства, ні погроз ні з його ні з моєї сторони.
більше не дзвонили ні кому. двзонив робот, було таке що майже щодня. потім раз в тиждень, але мене попереджали, що робота відключити не можуть.

а ще протягом перших 2 місяців кожного робочого дня були намагання зняти по 50 грн в один і той же часю 3 чи 4 рази це получилось по 50 грн в мене вкрали

пришла смс, я перезвонил.

А пролонгации у Вас были?
да одна, по этому займу по предыдущим было больше.

Назад
Угорі