Кому такое приходило от БыстроЗайм?

• Автор теми Автор теми ROMASHKINA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 5K
М
Kompaniya vynuzhdena napravit' oficial'nyj zapros v nalogovye organy s cel'yu proverki Vas i Vashego rabotodatelya. Summa k pogasheniyu Segodnya 21368grn. 0800507570

Кому такое приходило?
Мне приходило. Но какое отношение это имеет к займу это личные отношения компании и вас. Я думаю что это просто угрозы

У меня такое письмо пришло сегодня от них:
Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

З А С Т Е Р Е Ж Е Н Н Я
Щодо передачі справи в колекторську компанію

, Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" за договором №....
надав Вам грошову допомогу, яку Ви не сплатили згідно підписаного договору.
ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" має намір передати роботу по стягненню проблемної заборгованості до спеціалізованих установ –Колекторської компанії, що призведе до складнощів та виконанню не потрібних проблем не тільки у Вас, але, можливо, у Ваших родичів.
Колекторські компанії ефективно та успішно стягують проблемну заборгованість з неблагодійних боржників, використовуючи професійні засоби:
Відвідування боржника спеціально підготовленими виїзними групами за місцем реєстрації, проживання та роботи боржника;
Плідно співпрацюють с судовими та правоохоронними органами, знаходячи в діях боржника ознаки шахрайства чи порушення цивільного чи кримінального законодавства.
Щоб уникнути наслідків роботи колекторської компанії – терміново сплатіть суму простроченого боргу:
Пошук інформації силами власної служби безпеки;
Використовують спеціальні технічні засоби для доведення до боржника інформації про термінову необхідність погасити заборгованість.
Кому такое приходило?
Да всем приходило. Грошову допомогу... ахахахахахахахаххаххах)))))))))))))))))))))))))) :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Просрочка там больше месяца с 3500 уже около 11000. И коллекторам продают и в суд подают и приезжали уже не раз, только бедолаги никак не могут застать дома

Тело 3800, вот только что звонили сказали что у меня есть 3 дня . Потом я пожалею.
Вам сегодня звонили они?а то что то у меня тишина,только смска на телефон о принудительном взыскании

Вам сегодня звонили они?а то что то у меня тишина,только смска на телефон о принудительном взыскании
Сегодня нет. Вчера сказали что у меня 3 дня на оплату. Потом передают в отдел принудительного взыскания.

Выходные походу начались,вы что думаете с ними делать?
Ничего, пока пускаю всё на самотек. Денег нету. А лезть дальше в "халепу" брать ещё перекрывать другое не вариант. Когда будут деньги может и отдам но только тело

Да всем приходило. Грошову допомогу... ахахахахахахахаххаххах)))))))))))))))))))))))))) :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Може написати ім подяку за грошову допомогу? Справді допомогли. Зараз в краіні скрута, мала зарплата, за газ пів зарплати треба ввддати, субсидіі нема, а вони так допомогли для мене ніщебродкі грошима.

Ничего, пока пускаю всё на самотек. Денег нету. А лезть дальше в "халепу" брать ещё перекрывать другое не вариант. Когда будут деньги может и отдам но только тело
Читала что с ними договориться невозможно,или кому как везет

Мне приходило, после месяца просрочки,сейчас 7месяцев,с 9000 тела,насчитали 110000

На почту ничего неписали, а по телефону я с ними не общаюсь

Назад
Угорі