Кому таке приходило

• Автор теми Автор теми Наталія1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Тим краще!!! Бо в однієї моєї знайомої мікрохвильовку одного разу винесли з хати. Я була в шоці як вона мені розказала. Кажу треба було поліцію викликати. Але каже злякалася що трясло всю...
может жрачку себе разогреть хотели:crazy: хот доги с собой принесли?)

Можливо якась "оплата частинами" чи "товари у розстрочку"???
Можливо, я не знаю. Та чогось сумніви. Живу в селі, велике, людей багато. Працюю, де бачу багато знайомих і не знайомих. Але нечула щоб забирали щось. Але всяке може бути.
может жрачку себе разогреть хотели:crazy: хот доги с собой принесли?)
Точно. А холодильник несмогли поднять. От голоду ослабли.

Тим краще!!! Бо в однієї моєї знайомої мікрохвильовку одного разу винесли з хати. Я була в шоці як вона мені розказала. Кажу треба було поліцію викликати. Але каже злякалася що трясло всю...
Як винесли?

:ahaha: простите. Представила эту картину, налет на хату- хвать за стиралку-тяжело, за холодильник-тяжко, о микроволновка! выдрали нах*р с корнями и бегом пока хозяйка в шоке)))

Ви що ,смiшнi?Хто винiс?
Я цього не бачила на свої очі, тому стверджувати не можу, але це зі слів моєї знайомої. Здається готівочка,чи що... Це вже кілька років тому було. Там потім ця деректриса з шумом полетіла бо було багато скарг на неї, вона ще при таких виїздах по боржниках брала готівкою з них гроші без жодних квитанцій ,зрозуміло. І повірте, це не смішно, принаймні їй,тій моїй знайомій. Як вона каже приїхала з двома мужланами, а та сама вдома... Ще хотіли бензокосу взяти, але почала плакати що то не їхня.От так то. Це в першу чергу від людини залежить, я би зразу в поліцію звонила б, сусідів кликала.

Я цього не бачила на свої очі, тому стверджувати не можу, але це зі слів моєї знайомої. Здається готівочка,чи що... Це вже кілька років тому було. Там потім ця деректриса з шумом полетіла бо було багато скарг на неї, вона ще при таких виїздах по боржниках брала готівкою з них гроші без жодних квитанцій ,зрозуміло. І повірте, це не смішно, принаймні їй,тій моїй знайомій. Як вона каже приїхала з двома мужланами, а та сама вдома... Ще хотіли бензокосу взяти, але почала плакати що то не їхня.От так то. Це в першу чергу від людини залежить, я би зразу в поліцію звонила б, сусідів кликала.
:facepalm:

[/QUOTE
Це взагалі триндець!

Яка деректриса?Це не просто смiшно,це дуже смiшно )))

Мне другое интересно, как микроволновкой гасили займ))))))))))
Боже, какая милая тема

Ничего не бойтесь! Они сцикливые,не приедут. Мне на постоянной основе приходят такие смс и даже письма.Я очень боялась одна с маленьким ребёнком быть, вдруг приедут,а мужа нет дома, чтобы защитить. НО! Я теперь змея ещё та, пусть приезжают, уже сама в гости их зову :ahaha::ahaha:

Лучше б дала им мусор вынести ну или стройматериалы не нужные
Фух,о то поржал))Нверное самая смешная тема за сегодня.Первое место!

Ви що ,смiшнi?Хто винiс?
Це з її слів. І не готі
Ви що ,смiшнi?Хто винiс?
Просто позика це були, а не готі
Яка деректриса?Це не просто смiшно,це дуже смiшно )))
Знаєте, які би це безглуздо не здавалося, але це дійсно було таке. І справа там зовсім не в тій злощасній мікрохвильовці а в тому щ
Мне другое интересно, как микроволновкой гасили займ))))))))))
Боже, какая милая тема
Там не гасили, просто потрібно було залякати мабуть ...Знаю просто що це були не поодинокі випадки. І це не так смішно як всім здається. Це була просто позика, а не готівочка, як я зразу написала. Випадки ці відбувались у місті Нововолинськ; ім'я цієї особи Оксана Климюк. Здається, так...

Назад
Угорі