Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да кому угодно, тем же ЕАПБПрийшло повідомлення від Starfin’у що мій договір в реєстрі на продаж, цікаво кому вони його можуть продати?
Кредит капітал, ЄАПБ, Росвен інвест. Це три таких самих частих покупцяПрийшло повідомлення від Starfin’у що мій договір в реєстрі на продаж, цікаво кому вони його можуть продати?
Что это за ЕАПБ? Самые жёсткие акулы этого рынка ?Кредит капітал, ЄАПБ, Росвен інвест. Це три таких самих частих покупця
Что это за ЕАПБ? Самые жёсткие акулы этого рынка ?
А сколько у вас просрочка?Прийшло повідомлення від Starfin’у що мій договір в реєстрі на продаж, цікаво кому вони його можуть продати?
+- 70 днів
А сколько у вас просрочка?
А как они за это время себя вели , звонков много было ? И кому ? У меня 11 дней просрочки наглые такие звонят третий раз говорят что начнут контактным звонить+- 70 днів
не знаю, в мене окрім них ще +- 20 МФО) ні від кого слухавку не беру, пару разів писали у вайбер, чи дзвонили родичам саме вони не знаюА как они за это время себя вели , звонков много было ? И кому ? У меня 11 дней просрочки наглые такие звонят третий раз говорят что начнут контактным звонить
А мене Укрборг через 19 днів з дня протермінуванняКому їм захочеться, ЄАПБ наче були останнім часом
Предложат тело, ждитеПредложат ещё или за тело ?
Мені теж прислали, що після 15:00 телефонувати всім будуть. В них пропозиції вперемішку з погрозами. Поки режим сніжинки, так як ні копійки на них немає.вчора таке прислали, сьогодні прислали, що будуть по контактним телефонам телефонувати. поки сан, але думаю і старфін підтянеться.
мені потім прислали, що готові закрити за тіло. чиє вони хочуть тіло не знаю, але ні його, ні грошей немаєМені теж прислали, що після 15:00 телефонувати всім будуть. В них пропозиції вперемішку з погрозами. Поки режим сніжинки, так як ні копійки на них немає.
Меня продали ЕАПБ.Прийшло повідомлення від Starfin’у що мій договір в реєстрі на продаж, цікаво кому вони його можуть продати?
Мені через годину після погроз прислали знижку на 1000 грнмені потім прислали, що готові закрити за тіло. чиє вони хочуть тіло не знаю, але ні його, ні грошей немає![]()
ну та чи вони будуть пропонувати й отримають хоча б тіло, чи хтось іншийМені через годину після погроз прислали знижку на 1000 грн![]()
старфін сьогодні підтягнувсяМені через годину після погроз прислали знижку на 1000 грн![]()