Кому Starfin продає кредит?

• Автор теми Автор теми Tommy09
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Прийшло повідомлення від Starfin’у що мій договір в реєстрі на продаж, цікаво кому вони його можуть продати?
Кредит капітал, ЄАПБ, Росвен інвест. Це три таких самих частих покупця

Что это за ЕАПБ? Самые жёсткие акулы этого рынка ?

Обычные

А как они за это время себя вели , звонков много было ? И кому ? У меня 11 дней просрочки наглые такие звонят третий раз говорят что начнут контактным звонить
не знаю, в мене окрім них ще +- 20 МФО) ні від кого слухавку не беру, пару разів писали у вайбер, чи дзвонили родичам саме вони не знаю

Мне сегодня предложили закрыть за 8750 , тело 7000 просрочка около месяца , вчера оплатила другие кредиты , денег нет. Предложат ещё или за тело ? Или это последнее предложение и продажа ?

вчора таке прислали, сьогодні прислали, що будуть по контактним телефонам телефонувати. поки сан, але думаю і старфін підтянеться.

вчора таке прислали, сьогодні прислали, що будуть по контактним телефонам телефонувати. поки сан, але думаю і старфін підтянеться.
Мені теж прислали, що після 15:00 телефонувати всім будуть. В них пропозиції вперемішку з погрозами. Поки режим сніжинки, так як ні копійки на них немає.

Мені теж прислали, що після 15:00 телефонувати всім будуть. В них пропозиції вперемішку з погрозами. Поки режим сніжинки, так як ні копійки на них немає.
мені потім прислали, що готові закрити за тіло. чиє вони хочуть тіло не знаю, але ні його, ні грошей немає🤣

Прийшло повідомлення від Starfin’у що мій договір в реєстрі на продаж, цікаво кому вони його можуть продати?
Меня продали ЕАПБ.
Те запросили 2 тела.
Почти выплатила а сегодня приходит смс от них с акциями,написала им в телеграм узнать что за акция жду ответа .

мені потім прислали, що готові закрити за тіло. чиє вони хочуть тіло не знаю, але ні його, ні грошей немає🤣
Мені через годину після погроз прислали знижку на 1000 грн😆😆😆

Вкладення

• Screenshot_20240913-101409.webp
    Screenshot_20240913-101409.webp
    59.2 Кб · Перегляди: 112
Назад
Угорі