Кому реально помог Нацкомфин (для обсуждения)

Допоможіть розібратись. Писала в Нацком на декілька МФО. Прийшли відповіді різні. По деяким, що вбачають порушення, чекати рішення, по деяким - запитали документи, однак МФО ще не надав. по іншим - просять надати договори та виписки оплат.
Так от, питання - якшо прийшла відповідь від Нацкому, що вбачають порушення, захожу в особистий кабінет, там сума зменшилась до тіла та відсотків. Мені потрібно сплатити. Чи чекати ще чогось. Наприклад дзвінка з МФО з вимогою сплати?Форза наприклад написали смс у вайбер з пропозицією сплатити тіло. Однак усіма своїми платежами я вже перекрила і тіло і відсотки, причому не малі. Погоджуватись ще на сплату тіла? Чи як правильно?
СОС кредит та CLY у особистому кабінеті зменшили суму до тіла, однак не дзвонять і не пишуть. В ДІНЕРО взагалі заблокували вхід до особистого кабінету. Я не знаю що далі робити.

А мне по сслоан сказали что все в порядке 2 года кормили 7200 переплат и все норм
[/QUOTE
то напевно як кому повезе.
мені по кредит касі тоже сказали шо все норм,хоча я тіло переплатила в 3 рази більше

Недавно один чмошник звонил с номера 0960545967, угрожал в грубой форме увечьями отцу и т.п. Кто в кибер полицию обращался, есть какой-то результат? Что писали?

Єврогроші після листа в Нацкомфінпослуг списали понад 35 тис.грн. неустойки. Але суму залишили всеодно зависоку: тіло + %за користування + неустойка (1/2 (тіло + % за користування)). В особистому кабінеті у бонусах так і вказали причину списання "скарга регулятора". Платити всеодно немає чим. Почекаю списання до тіла.

Сегодня пришло письмо по укрпочте по верона(гроши всим) от нацком, что договор нарушен и не имеет никакой юр силы и что вернуть все как было, они мне примерно 9000 тела и переплат, я им 3000 то что они мне дали....но вот вопрос, все мои звонки они заблокировали...)
И как успехи??

Доброго вечора! В когось є результати з Укрпозика, Кредит каса, Манівео, Єврогроші і Гоуфінго? По цим МФО великі переплати пролонгаціями, хочу повернути кошти. Як думаєте, варто писати в Нацком?

Доброго вечора! В когось є результати з Укрпозика, Кредит каса, Манівео, Єврогроші і Гоуфінго? По цим МФО великі переплати пролонгаціями, хочу повернути кошти. Як думаєте, варто писати в Нацком?
Думаю шо варто, Але. Я сама чекаю відповіді ??

Очень интересует Динеро Кредит плюс кешбери было оченнь много переплат стоит ди писать .Кредиты открытые

вот меня тоже интересует Динеро ,уже много переплаты пролонгациями ,кредит открыт .И они вечно юлин звонят как только день оплаты миллион звонков ,бесят /стоит ли писать в нацком если кредит открытый

Если более менее адеквати как в моем случае вчера mikrocash - не угрожали не оскорбляли всегда добрий день до свидания то и без нацкома спокойно решить можно Тело 3000 просрочка почти 3 месяца ни одной пролонгации займ первий за 5000 закрила за 10 минут и свой и мужа на однакових условиях Позвонила сама за 10 минут все с ними решила и говорили культурно и посмеялись еще с ними

А с неалекватами не знаю как бороться
Вам повезло с ними , а у меня они не так сговорчивы.
Post automatically merged:

вот меня тоже интересует Динеро ,уже много переплаты пролонгациями ,кредит открыт .И они вечно юлин звонят как только день оплаты миллион звонков ,бесят /стоит ли писать в нацком если кредит открытый
Нет, по ним нацком нарушений не аилет. По крайней мере у меня.

Нет, по ним нацком нарушений не аилет. По крайней мере у меня.

сегодня мне пришли 3 смс о якобы оплаченной от меня сумме, в размере общей 13500 примерно, я перезвонил что за фuгня, сказали что списание, я сказал, а мне денег не хотите отдать проценты и пеню, сказали написать заявление. через 5 мин. перезвонил чел с номер 073, предложил мне подписать бумагу чтобы просто закрыть кредит, т.е мое согласие что претензий к ним не имею, ч сказал нет, отдайте мои деньги, тогда все подпишу или в суд пойду, положили трубку...
А что за МФО?

Останнє редагування:
Я не розумію,як комісія може допомогти.Це не таблетка від голови...Я і сама зверталася з заявами,тільки по тих мфо,де є переплата.Це регулятор,вони можуть запропонувати сторонам вирішити те чи інше питання,тим чи іншим способом,а крапку може поставити тільки суд.І на дзвінки вони ніяк не впливають.А щоб оштрафували чи відібрали ліцензію,для цього потрібні вагомі факти.А у кого багато відкритих займів,заява до комісії може зіграти поганий жарт.

Я не розумію,як комісія може допомогти.Це не таблетка від голови...Я і сама зверталася з заявами,тільки по тих мфо,де є переплата.Це регулятор,вони можуть запропонувати сторонам вирішити те чи інше питання,тим чи іншим способом,а крапку може поставити тільки суд.І на дзвінки вони ніяк не впливають.А щоб оштрафували чи відібрали ліцензію,для цього потрібні вагомі факти.А у кого багато відкритих займів,заява до комісії може зіграти поганий жарт.
Чому?

?

Чому?

?
ага.. а если договор будет признан недействительным, то слать их в ж̶о̶п̶у̶ лес с их и пенями и процентами за пользование
[/QUOTE
Мне нацком помог с кредит кассой. Писала на три электронных адреса нацкома (незнала куда именно надо) и через месяц есть результат. Звонки прекратились вообще, а в личном кабинете из 13 тис долга стало 5. Так что пишите, не затягивайте. Всем хорошего настроения)
Через сколько дней прекратились звонки?

Доброго.Мій юрист дала мені таку пораду,тому-що комісія може це розглянути так,як навмисна не сплата за кредитом.Мовляв,чим думав коли брав,на що розраховували.Я особисто в комісію написала по тім де є переплата,а все одно,рішення не на мою користь.Написала знов,є деякий результат.Та хочу додати,кругом є людський фактор.Тому особисто моя точка зору,комісія особливо нічого не вирішує,хоча повинна і дуже сподіватися на них не варто.
Це з тої серії...а чого ж ви жодного разу не звертались?

Останнє редагування:

Чому?

?

Чому?

?

Через сколько дней прекратились звонки?

Це з тої серії...а чого ж ви жодного разу не звертались?
З якої серії? І куди потрібно звертатися?

Мне помог со смартивей (через суд закрыли дело) жду ответа по майкредит и ФАКТОР (манивео)

З якої серії? І куди потрібно звертатися?
Мама сина, з серії - без мене мене судили... не зважайте на мій сарказм. Звертатись треба всюди де є хоч якийсь сенс , я думаю, але ж робити це треба зважено і розуміти для чого Ви це робите. Треба випередити мфо в усіх місцях не тільки в НКФП , УБКІ, соцмережі навіть в поліцію))) От тільки до суду не дуже поспішайте, а використовуйте цей час на підготовку. Якось так)

Назад
Угорі