Кому реально помог Нацкомфин (для обсуждения)

Доброго дня, сьогодні прийшла відповідь від Нацкомфінпослуг по Єврогрошах, відправляла 12.04, тіло було 3000, пролонгації не робила, нарахували більше 9000 тис за 1,5 місяці, сьогодні зайшла в кабінет, сума зафіксована ( як у відповіді з Нацкомфінпослуг), самі собі оплатили всі проценти)
какую сумму зафиксировали?

Я не розумію,як комісія може допомогти.Це не таблетка від голови...Я і сама зверталася з заявами,тільки по тих мфо,де є переплата.Це регулятор,вони можуть запропонувати сторонам вирішити те чи інше питання,тим чи іншим способом,а крапку може поставити тільки суд.І на дзвінки вони ніяк не впливають.А щоб оштрафували чи відібрали ліцензію,для цього потрібні вагомі факти.А у кого багато відкритих займів,заява до комісії може зіграти поганий жарт.
Доброго лня!а чому коли багато займив не можна писати в нацком?дякую

мне пришел ответ от нацкома по еврогроши ,что документы они им не предоставили.ждут

доброго дня
мені щойно лист прийшов від Нацкому
комусь таке приходило ?

Вкладення

• Picture1.webp
    Picture1.webp
    61.7 Кб · Перегляди: 71
  • Picture2.webp
    Picture2.webp
    122 Кб · Перегляди: 77

Вкладення

• 06F66B06-A6B3-45CE-9A78-47A39EAE89F7.webp
    06F66B06-A6B3-45CE-9A78-47A39EAE89F7.webp
    106.9 Кб · Перегляди: 71
  • 7EAEEDFA-B0F7-4303-ABFF-0026B62836DF.webp
    7EAEEDFA-B0F7-4303-ABFF-0026B62836DF.webp
    85.7 Кб · Перегляди: 58
Доброго лня!а чому коли багато займив не можна писати в нацком?дякую
Доброго.Мій юрист дала мені таку пораду,тому-що комісія може це розглянути так,як навмисна не сплата за кредитом.Мовляв,чим думав коли брав,на що розраховували.Я особисто в комісію написала по тім де є переплата,а все одно,рішення не на мою користь.Написала знов,є деякий результат.Та хочу додати,кругом є людський фактор.Тому особисто моя точка зору,комісія особливо нічого не вирішує,хоча повинна і дуже сподіватися на них не варто.

Доброго.Мій юрист дала мені таку пораду,тому-що комісія може це розглянути так,як навмисна не сплата за кредитом.Мовляв,чим думав коли брав,на що розраховували.Я особисто в комісію написала по тім де є переплата,а все одно,рішення не на мою користь.Написала знов,є деякий результат.Та хочу додати,кругом є людський фактор.Тому особисто моя точка зору,комісія особливо нічого не вирішує,хоча повинна і дуже сподіватися на них не варто.
На особистому прикладі можу сказати, що мені допомогло звернення в Нацкомфінпослуг, з 6 мфо я закрила 4 тільки тіло і 50% відсоток, завдяки їм,залишилося 2 мфо, борюся з ними і чекаю відповіді з нацкому))
Я вже писала що після звернення в нацком, кредит ап закрив кредит і повернув переплату, моя думка що потрібно боротися, не один раз писати

На особистому прикладі можу сказати, що мені допомогло звернення в Нацкомфінпослуг, з 6 мфо я закрила 4 тільки тіло і 50% відсоток, завдяки їм,залишилося 2 мфо, борюся з ними і чекаю відповіді з нацкому))
Я вже писала що після звернення в нацком, кредит ап закрив кредит і повернув переплату, моя думка що потрібно боротися, не один раз писати
[/QUOT
Теж написала по-другому колу.Є й результат,та чмoшнuкu не дуже звертають на це уваги.Просто я не можу зрозуміти,як діє комісія,коли є шалені переплати,коли 700% річних,це незаконно,разом з тим приходе відписка,що все одно винен.Це й хотіла донести)

Доброго дня, сьогодні прийшла відповідь від Нацкомфінпослуг по Єврогрошах, відправляла 12.04, тіло було 3000, пролонгації не робила, нарахували більше 9000 тис за 1,5 місяці, сьогодні зайшла в кабінет, сума зафіксована ( як у відповіді з Нацкомфінпослуг), самі собі оплатили всі проценти)
Яку сумму зафіксували?

Третего числа написала в нацкомфин на кредит365 ибо их звонилки слишком надоели. Звонят називают бешеные суммы и грозят судом. Сейчас жду ответа и их реакции)) Теперь они попляшут)

Скажу так если есть сумма чтоб оплатить можно договориться и без Нацком...

мне пришел ответ от нацкома по еврогроши ,что документы они им не предоставили.ждут
И мне сегодня пришел ответ о том, что документы не предоставили и что тем самым нарушают закон. Написали, что будут разбираться моим вопросом дальше, что уведомлять меня об этом
доброго дня
мені щойно лист прийшов від Нацкому
комусь таке приходило ?
Мне сегодня почти такое же пришло. Письмо было промежуточным. Написали, что будут разбираться моим вопросом дальше, что уведомлять меня об этом

Я не розумію,як комісія може допомогти.Це не таблетка від голови...Я і сама зверталася з заявами,тільки по тих мфо,де є переплата.Це регулятор,вони можуть запропонувати сторонам вирішити те чи інше питання,тим чи іншим способом,а крапку може поставити тільки суд.І на дзвінки вони ніяк не впливають.А щоб оштрафували чи відібрали ліцензію,для цього потрібні вагомі факти.А у кого багато відкритих займів,заява до комісії може зіграти поганий жарт.
Почитайте блог Сергея Андрущака, на ютубе много информации. Обратитесь к нему. Видимо, Вы неправильно письма составляете. Это важно.
Скажите, а если я оформлю реструктуризацию, имеет ли смысл писать в Нацком?
и как? выплатили им по реструктизации? Граждане, вы как-то уже определитесь: или признать договор недействительным и писать в Нацкомпослуг или просто реструктизировать и все отдать этим мошенникам? Вернее, и дальше пахать на них.

Назад
Угорі