Кому помогли запросы ?

• Автор теми Автор теми Viktorina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Viktorina

Форумчанин
Дописи
271
Реакції
107
Бали
3625
Viktorina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажи пожалуйста,кому помогли запросы в МФО ? Стало ли после этого меньше звонков ? Может кто-то работал с юристом и удалось вообще доказать что договор недейсвительнный)

Кому помогли? Производителям бумаги, конвертов и канцелярских ручек. Обычно, помогают суды а не писанина в заоблачную даль. Пишите, люди, лучше письма любимым.))))

Подскажи пожалуйста,кому помогли запросы в МФО ? Стало ли после этого меньше звонков ? Может кто-то работал с юристом и удалось вообще доказать что договор недейсвительнный)
Довести, що договір недійсний навряд чи, там теж не повні ідіоти. Окремі пункти договору можна визнати недійсними
Запити в більшості випадків ніяк не впливають на кількість дзвінків
Є як і вдалі результати запитів, так і різко негативні. Пов'язано це з тим, що люди не розуміють, коли варто писати, а коли ні.
Кожна ситуація індивідуальна, і її потрібно розглядати окремо.

Останнє редагування:
запрос может в дальнейшем может иметь негативные последствия...

Довести, що договір недійсний навряд чи, там теж не повні ідіоти. Окремі пункти договору можна визнати недійсними
Запити в більшості випадків ніяк не впливають на кількість дзвінків
Є як і вдалі результати запитів, так і різко негативні. Пов'язано це з тим, що люди не розуміють, коли варто писати, а коли ні.
Кожна ситуація індивідуальна, і її потрібно розглядати окремо.
До речі і деякі юристи та адвокати теж не розуміють коли варто, а коли не потрібно (ті що не мають відношення до форуму)

До речі і деякі юристи та адвокати теж не розуміють коли варто, а коли не потрібно (ті що не мають відношення до форуму)
Один форумный посоветовал и написал запросы
Итог 100$ на ветер,выхлоп с этого 0

МФО дали надлежащие ответы на эти запросы? По поводу тех, которые не дали, Вы обращались в какие-то инстанции (контролирующие и/или правоохранительные органы)?

Яка ціль запитів була?
Ви план дій склали, для чого це все?
Якої цілі досягнути?
Запит в Мфо, по суті це збір інформації.
В цьому його задача. Розвідка боєм.
А от що потім з цією інформацією робити, знову - ваш вибір .
Або нічого не писати. Або щось оскаржувати.
Але більшість людей не мають здатності аналізувати і прогонозувати

Останнє редагування:
Яка ціль запитів була?
Ви план дій склали, для чого це все?
Якої цілі досягнути?
Запит в Мфо, по суті це збір інформації.
В цьому його задача. Розвідка боєм.
А от що потім з цією інформацією робити, знову - ваш вибір .
Або нічого не писати. Або щось оскаржувати.
Але більшість людей не мають здатності аналізувати і прогонозувати
Адекватные ответы переслал юристу и уже 2мес тишина и мороз.
Не хочу делать кому то антирекламу,но мне этот человек очень помог сделать первый шаг на пути к свободе,поэтому у меня нет никакой обиды и претензий

Не хочу делать кому то антирекламу,но мне этот человек очень помог сделать первый шаг на пути к свободе,поэтому у меня нет никакой обиды и претензий
О ком речь, о дяде Серёже?

А для чого вам ці відповіді? Ціль яка у вас? План, тот который действий, Був у вас?
Юрист, може направити і підказати, але куди рухатися вирішувати вам.
П. С. Я вже тему створював. Один запит - і через тиждень людині кредит закрили. Скан Скидав.

Как по мне, я так и сделал в принципе, можно отправить один единственный запрос исполнителю на выдачу документов по открытому им производству. И все. А вообще можно и этого не делать. Сразу в суд и затребовать уже в рамках самого дела. Я это сделал лишь ради мнения судьи, что вот мол я пытался, а меня игнорят, ну и чтобы самому увидеть надпись и поискать в ней бока. Хотя, судье может вообще плевать на это все. Ну я поступил так. Уже как есть.

А як вони мали помогти? Чи ви думаєте в нацкомі так всі спішать помогти бідним позичальникам? То одному на 100 повезе що щось краще стане. Я через нет писала. Хіба затихли деякі шараги, але відсотки то ростуть і далі

А як вони мали помогти? Чи ви думаєте в нацкомі так всі спішать помогти бідним позичальникам? То одному на 100 повезе що щось краще стане. Я через нет писала. Хіба затихли деякі шараги, але відсотки то ростуть і далі
Я думаю коли запит, складений грамотно - то відповідають. А коли там брєд брєдом - то і пишуть відписки. Іноді дивлюся, що люди пишуть в Нацком - обнять і плакать. Реально, краще нічого б не писали
П. С. Стосовно юристів. От що. У нас президент - єстрадний клоун. І в юристи теж йшло багато випадкових людей (по блату, бабло було і т. Д.) а їх призначення : на базарі торгувати чи дрібний клерк в в офісі. В той же час розумні люди, по різним причинам - не стали Юристами. Але розуміються в цьому (після деякого досвіду) не гірше людей з дипломами.
Тому часто в нас Оруел

Останнє редагування:
Назад
Угорі