CreditKasa Кому КредитКаса предлагала тело? И на каком сроке просрочки?

• Автор теми Автор теми Very
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Предлагала и меньше тела. Но одним платежом. На 2 не согласились.
Плачу щодня потрошку. "Акція" про сплату менше тіла досі активна. Хоча щодня в мене останній день зі слів дівчаток.
Я б говорив про поділ на частини через електронну пошту. Там буде текст, а не заучені фрази від малограмотних недолюдей.

Я закрыла их за 11100. Тепло было 10 и пролонгаций на 5 тис. Закрыла за последние деньги ли ж бы в суд не подали. С этим договором на 300 дней, причем закрыла 3 частями правда в течении месяца. Предложение висело в личном кабинете месяца 3

У меня по кредиту сына предложение от них меньше тела, договор еще 2020 года, но увы, денег нет и на это

Доброго дня. Брав в 2017-2018 році. Запропонували 80% від тіла,оплатив-кредит закритий. Видно старий договір був,їм надоїло чекати)

Зрозумів! В мене з березня 2023 року тіло 11000 грн, 8 місяців прострочки, передали в Службу стягнення на продзвін, поки тільки акцію пропонують за 27500 закрити. Буду чекати, може і мені пощастить за тіло закрити.
подскажите, они только вас беспокоят все это время?

Добрый вечер! Слышала что кредит касса может предложить закрыть чисто за тело. Правда ли это? Кому-то поступало такое предложение?
Привіт!
Брав в них в 2021 5 тис,хотіли 15000,тепер присилають пропозиції закрити за 3800.

Назад
Угорі