CreditKasa Кому КредитКаса предлагала тело? И на каком сроке просрочки?

• Автор теми Автор теми Very
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K

Very

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
126
Very не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер! Слышала что кредит касса может предложить закрыть чисто за тело. Правда ли это? Кому-то поступало такое предложение?

добрый) впервые слышу такое если честно. они любители побегать по судам

Ооокей🙄😢 А то уже размечталась 😬
Колись пропонували. Мені навіть за 30% від тіла. Але то по старезним "договорам".
Зараз поки що підхопили хайп в суди ходити. Але юристи вже працюють над цим. І не безрезультатно.
Трішки зіб"ють їм хотєлкі і можливо будуть знову лояльнічати.

Кредит касса предлагает суд

Добрый вечер! Слышала что кредит касса может предложить закрыть чисто за тело. Правда ли это? Кому-то поступало такое предложение?
Шесть лет просят тело и проценты и все

Пропонували за тіло. Власне,так і закрив їх. Але кредит брався на початку 2021 року. Зараз наче активно в суд бігають

Мне предлагают чууууть меньше тела.
Правда, якобы не они, а кредит экспресс)

Брал в декабре 2018

Пропонують менше тіла. Навіть менше того, що присудив суд два роки тому.

Предлагала и меньше тела. Но одним платежом. На 2 не согласились.

Мне через 300дней предложили тело.По новому договору было.

Да
В декабре 22 года,но уже по новому договору
Зрозумів! В мене з березня 2023 року тіло 11000 грн, 8 місяців прострочки, передали в Службу стягнення на продзвін, поки тільки акцію пропонують за 27500 закрити. Буду чекати, може і мені пощастить за тіло закрити.

Зрозумів! В мене з березня 2023 року тіло 11000 грн, 8 місяців прострочки, передали в Службу стягнення на продзвін, поки тільки акцію пропонують за 27500 закрити. Буду чекати, може і мені пощастить за тіло закрити.
Ну в мене теж саме було.Тоді вам теоретично мають запропонувати в січні.

Назад
Угорі