Yaska
✩ Premium ✩
- Дописи
- 665
- Реакції
- 224
- Бали
- 343
Yaska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Фін бар, передали ФінтехколлектХто це?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Фін бар, передали ФінтехколлектХто це?
Аванс кредит(Аванс, Фінбар, Кредісенд), може продати в ЄАПБ, Кредит капітал, Росвен інвест(Свеа Інвест), Діджі фінанс, може хтось ще зявився в цьому спискуФін бар, передали Фінтехколлект
ДякуюАванс кредит(Аванс, Фінбар, Кредісенд), може продати в ЄАПБ, Кредит капітал, Росвен інвест(Свеа Інвест), Діджі фінанс, може хтось ще зявився в цьому списку
Бизнес позика любит бегать в суды, на все тоже очень упрямые и тоже любят суды, остальные обычные шараги звонят пишут потом могут продать кредит коллекторамМанівео, Селфі, На все, ТОП1, Мілоан, Швидко гроші, Бізнес позика та ін
А моней4юБизнес позика любит бегать в суды, на все тоже очень упрямые и тоже любят суды, остальные обычные шараги звонят пишут потом могут продать кредит коллекторам
Й Аванс кредит?А моней4ю
Ще є Фін барТо які?
Эти обычно со временем предлагают тело но могут и продать кредитА моней4ю
Й Аванс кредит?
Ще є Фін бар
Мене передали до укрборг ,пропонують за два тіла закрити ,сказали відправили листи ,незнаю чи правда ,чекаю за тіло щоб закритиАванс кредит(Аванс, Фінбар, Кредісенд), може продати в ЄАПБ, Кредит капітал, Росвен інвест(Свеа Інвест), Діджі фінанс, може хтось ще зявився в цьому списку
Подскажите пожалуйста Фин бар кому продает договора
Ви вирішили нас просвітити ,і докинути нових МФО
- ВОТ СПИСОК КРОВОПИЙЦ----
- Кредитэкспресс Украина – одна из крупнейших коллекторских компаний в Украине.
- EOS Group – международная компания, занимающаяся взысканием задолженностей.
- Вердикт – известное коллекторское агентство, работающее с различными видами задолженностей.
- Delta M – еще одно крупное агентство, которое часто сотрудничает с финансовыми учреждениями.
- Агенція по поверненню боргів (АПБ) – украинская компания, специализирующаяся на возврате долгов.
- НОВЫЕ МФО
Это дело каждого брать или не брать. Я делюсь информациее и опытом отношений с этими уродами. Но при этом даю ссылку на свой сайт чтоб от них же теперь получить то что я им заплатил!!!!!!!Ви вирішили нас просвітити ,і докинути нових МФО
Я даю важливу інформацію за яку я свого часу заплатив 260 000 грн, я нікого не примушую брати кредити. Я сам колись рискав по інтернету щоб перекредуватися. Тому я і зібрав всі МФО на одному сайті. Якщо тобі щось не подобається подай не мене в суд. НОВЫЕ МФОА ,цікаво ,займаючись само рекламою чи не порушуєте Ви правила форуму,а CreditBoom
Та мені якось байдуже ,я вже то все проковтнув ,а от нові дописувачі,хотілось щоб не влазили в омануЯ даю важливу інформацію за яку я свого часу заплатив 260 000 грн, я нікого не примушую брати кредити. Я сам колись рискав по інтернету щоб перекредуватися. Тому я і зібрав всі МФО на одному сайті. Якщо тобі щось не подобається подай не мене в суд. НОВЫЕ МФО
Така важлива інформація,що потрібно було зареєструватись на форумі..Я даю важливу інформацію за яку я свого часу заплатив 260 000 грн, я нікого не примушую брати кредити. Я сам колись рискав по інтернету щоб перекредуватися. Тому я і зібрав всі МФО на одному сайті. Якщо тобі щось не подобається подай не мене в суд. НОВЫЕ МФО
Тоді на тобі конфету))Та мені якось байдуже ,я вже то все проковтнув ,а от нові дописувачі,хотілось щоб не влазили в оману
Яка різниця де дізнався ?Така важлива інформація,що потрібно було зареєструватись на форумі..
Звідки дізнались про форум?
Як ,яка різниця ,цікавоЯка різниця де дізнався ?
А мені канхвету?Тоді на тобі конфету))
Яка різниця де дізнався ?
На тобі теж конфету))0Як ,яка різниця ,цікаво
Тузік конфета і тобіА мені канхвету?![]()
А ми за цекерки не продаємося ,а тузю можеш залишити собі ,на закускуНа тобі теж конфету))0
Тузік конфета і тобі