Кому блокировал счета Сити Финанс?

• Автор теми Автор теми Yanulya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 4K
Можливо. Але будуть вже якісь законні рамки. Народ є носієм влади, а не презЕдент. Соціальний вибух не за горами.
щось мені підсказує що навпаки :(( якщо ви спостерігаєте ,то все більше роблять надписи мфо і почали банки це робити ,вже державна виконавча працює з приват через електроний ключ ,дуже швидко все блокується по рахунках,ця система навпаки наберає оберту тільки

Ооо...эти чепушилы и у меня нарисовались, интересно, кто им меня впарил....

Как прийдет сразу оспаривайте. Я была в депрессии как очухалась пошла к адвокату с бумагами что прислали. Кроме реквизитов не было ничего. Тупо плати и всё.
Виконавчий напис нотаріуса можна оскаржити протягом 3 (трьох) років після накладення!!! Не плутайте з відкриттям виконавчого провадження!!! :pravila: Тому не годуйте бандитів, оскаржуйте ВНН (це можна зробити дистанційно, через ел.суд) і не забудьте написати скаргу на приватного нотаріуса, приватного виконавця і саму шарагу за використання незаконного методу стягнення!!!

Ооо...эти чепушилы и у меня нарисовались, интересно, кто им меня впарил....
Мистер мани. Интересно, сколько у меня тело кредита?:) В лс нет никакой информации, а сити финанс хотят аш 7000.

Виконавчий напис нотаріуса можна оскаржити протягом 3 (трьох) років після накладення!!! Не плутайте з відкриттям виконавчого провадження!!! :pravila: Тому не годуйте бандитів, оскаржуйте ВНН (це можна зробити дистанційно, через ел.суд) і не забудьте написати скаргу на приватного нотаріуса, приватного виконавця і саму шарагу за використання незаконного методу стягнення!!!
А как это через эл.суд ?

А как это через эл.суд ?
До речі, Ви маєте власний кваліфікований електронний підпис (він же ЕЦП, він же КЕП)? Якщо ні, то скористатися ел.судом Ви не зможете!
Найпростіше отримати КЕП в Приватбанку, якщо цікаво, можу допомогти.

До речі, Ви маєте власний кваліфікований електронний підпис (він же ЕЦП, він же КЕП)? Якщо ні, то скористатися ел.судом Ви не зможете!
Найпростіше отримати КЕП в Приватбанку, якщо цікаво, можу допомогти.
А для такого суда адвокат тоже нужен будет ?Ну что б грамотно составил заявление или что там еще?

А для такого суда адвокат тоже нужен будет ?Ну что б грамотно составил заявление или что там еще?
Ну звісно! Якщо Ви самі некомпетентні, щоб написати позовну заяву і т.п., то без допомоги адвоката Вам не обійтися! Ел.суд - це тільки інструмент.

добрый день у кого как с ними дела ? сегодня пришло смс их ревезиты и странная сумма к оплате 1500 грн .. мистер мани был но сумма была другая. никаких других признаков жизни от них пока нет .Лепят иин ?

Назад
Угорі