Irina1053
✩ V I P ✩
- Дописи
- 4604
- Реакції
- 7805
- Бали
- 3385
Irina1053 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я тебя успокою напис только на кредит?У меня наличка + кредитка![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тебя успокою напис только на кредит?У меня наличка + кредитка![]()
ЖдусЯ тебя успокою напис только на кредит?
У меня тоже кредитная карта и уже начала просрочку по кредиту наличными. Раз банк так себя ведет, решила по ним больше не заморачиваться, умерла так умерла)) А по наличке что будут предпринимать? У меня и так все арестовано, и счета и недвига, бывшим мужем, так что уже минус проблема))Я тебя успокою напис только на кредит?
Ну по наличке мне надпись сделалиУ меня тоже кредитная карта и уже начала просрочку по кредиту наличными. Раз банк так себя ведет, решила по ним больше не заморачиваться, умерла так умерла)) А по наличке что будут предпринимать? У меня и так все арестовано, и счета и недвига, бывшим мужем, так что уже минус проблема))
Так, Форза вкінці минулого рокуФорза? в якому році? Також їх маю. Активувались останнім часом дзвінками.
Форза? в якому році? Також їх маю. Активувались останнім часом дзвінками.
Подали в районний суд і програли, потім в апеляційний подали, за нього я не зналаФорза? в якому році? Також їх маю. Активувались останнім часом дзвінками.
Віднесла довідку, що рахунок зарплатний, арешт не зняли. Виконавець сказав, що поки не буде повна сума для погашення заборгованості, арешт не знімуть. Сума на рахунку зараз більше. Що далі робити не знаю. Кошти спишуть автоматично і закриють ВП?Отнесите им справку что счет зарплатный и снимут
Так вона по закону не може арештовувати рахунки спец призначення носом її ткнітьТак, Форза вкінці минулого року
Подали в районний суд і програли, потім в апеляційний подали, за нього я не знала
Віднесла довідку, що рахунок зарплатний, арешт не зняли. Виконавець сказав, що поки не буде повна сума для погашення заборгованості, арешт не знімуть. Сума на рахунку зараз більше. Що далі робити не знаю. Кошти спишуть автоматично і закриють ВП?
Це картка для виплат, є довідка, що на неї приходить зарплата. Була з нею у виконавцяТак вона по закону не може арештовувати рахунки спец призначення носом її ткніть
То хай читає закон про виконавче провадженняЦе картка для виплат, є довідка, що на неї приходить зарплата. Була з нею у виконавця
На жаль, арешт на зарплаті залишився. Що далі робити я не знаюТо хай читає закон про виконавче провадження
Напишите в личку подскажуНа жаль, арешт на зарплаті залишився. Що далі робити я не знаю
Не виходить написати в лічкуНапишите в личку подскажу
Напишите 20 сообщений и сможетеНе виходить написати в лічку
ЗрозумілоНапишите 20 сообщений и сможете
Есть примеры, когда люди им платили по гарантийке и по итогу получили всё равно надпись, так что лучше переводите все в нал - чтоб потом не было неожиданностейДоброго вечора. Фінфорс прислав заказний лист що в разі не уплати буде арешт. Як думаєте можна домовитись за тіло і чи мине арешт? Дякую.
Так там карта по виплаті з цз і все. По листу 6000 тіло 3000 чоловік каже домовитись і заплатить якщо буде напис знисем потім знов можуть наложить. Як бути не знаюЕсть примеры, когда люди им платили по гарантийке и по итогу получили всё равно надпись, так что лучше переводите все в нал - чтоб потом не было неожиданностей
Можете оплатить, а все равно будут дальше требовать или надпись влепитьТак там карта по виплаті з цз і все. По листу 6000 тіло 3000 чоловік каже домовитись і заплатить якщо буде напис знисем потім знов можуть наложить. Як бути не знаю
А якщо заблочать і знімуть сумму з рахунку потім всерівно можуть требувать? І якщо напис знесу то можуть знов наложить?ДякуюМожете оплатить, а все равно будут дальше требовать или надпись влепить
В теории могут новую сделать, на практике пока ещё не было у людей такогоА якщо заблочать і знімуть сумму з рахунку потім всерівно можуть требувать? І якщо напис знесу то можуть знов наложить?Дякую
Кому относить-нотариусу? А если нотариус в Киеве, а я нет?Отнесите им справку что счет зарплатный и снимут