Компанія" Звільнимо" ничего не делают. Деньги впустую

Судячи з Ваших коментарів в цій темі, то Ви в кожному адекватному повідомленні вбачаєте зрадоньку. Шкода, хотілось би отримати реально важливу інформацію.
Для вашей конторы такой информации тут нет. До свидания.

Таких компаній, що надають аналогічні послуги, як Звільнимо, в Україні багато. І про кожну з них є як позитивні відгуки, так і негативні. Ви радите кожну компанію обходити стороною? Як на мене, форуми як раз і створені для того, аби люди ділились власним досвідом (чи то гірким, чи навпаки - успішним). Якщо публікується така агресія - можна викласти скрішоти переписок, замазавши персональні дані, або ж надати номер справи чіткий. Бо ж компанії публікують на своїх сторінках номери успішних справ, тому й запитую про навпаки - негативний досвід, який хоч би чимось могли підтвердити... Ми ж всі українці, в нас в крові допомагати один одному...
ви всю цю інформацію можете взяти в судових справах, яка є у вільному доступі! і конкретно по кожній справі почитати, що до чого...

ви всю цю інформацію можете взяти в судових справах, яка є у вільному доступі! і конкретно по кожній справі почитати, що до чого...
на жаль, якщо людина має негативний досвід взаємодії з компанією, то такі справи просто так неможливо знайти. не ясно, яка конкретно компанія допомагала просто дивлячись судове рішення. з коментарів в темі бачу, що навіть не всі користувачі доходили до суду...

на жаль, якщо людина має негативний досвід взаємодії з компанією, то такі справи просто так неможливо знайти. не ясно, яка конкретно компанія допомагала просто дивлячись судове рішення. з коментарів в темі бачу, що навіть не всі користувачі доходили до суду...
чиатю те що ви пишите, і думаю....невже компанія "звільнемо" не може зробити більш ве правдоподібно, та намалювати багато позітивних відгуків, переписок, та створити тут користувачів (наприклат 1 користувач на тиждень) , та публікупати ті переписки скріни.... а так це все жалюгідно виглядає... не розумію, навіщо заходити на форум де є фахівці, щоб спитати про якихось незрозумілих фахівців.... логіки 0

чиатю те що ви пишите, і думаю....невже компанія "звільнемо" не може зробити більш ве правдоподібно, та намалювати багато позітивних відгуків, переписок, та створити тут користувачів (наприклат 1 користувач на тиждень) , та публікупати ті переписки скріни.... а так це все жалюгідно виглядає... не розумію, навіщо заходити на форум де є фахівці, щоб спитати про якихось незрозумілих фахівців.... логіки 0
ви знаєте, можливо їм достатньо позитивних відгуків в гуглі та на їх сайті, а тут люди шукають щось більше реальне
не подумали про це?
шкода, що відповідь на своє питання я так і не почув, доведеться шукати на інших форумах відповіді живих клієнтів "Звільнимо"...

ви знаєте, можливо їм достатньо позитивних відгуків в гуглі та на їх сайті, а тут люди шукають щось більше реальне
не подумали про це?
шкода, що відповідь на своє питання я так і не почув, доведеться шукати на інших форумах відповіді живих клієнтів "Звільнимо"...
бажаю успіхів

Який сенс тоді має відповідний форум, якщо я не можу отримати дійсно цінну інформацію?
Якщо для вас немає, нам шкода.
Форум працює на правах анонімності і ніхто нікого ( окрім окремих випадків коли адміністрація може перевірити ) не примушує викладати приватну інформацію.
Також ви завжди можете бути першим)
Це не заборонено якщо автор свідомо викладе свої дані. Сходіть попрацюйте з компанією і ми залюбки почитаєм про ваш досвід.

Назад
Угорі