Компанія" Звільнимо" ничего не делают. Деньги впустую

Ніхто нічого не платив, компанія дуже допомогла тому вважаю своїм обов'язком повідомити людей про реальне відношення компанії до своїх клієнтів.
Якщо вони вам допомогли вже, то яким чином ви потрапили на наш форум?

Ніхто нічого не платив, компанія дуже допомогла тому вважаю своїм обов'язком повідомити людей про реальне відношення компанії до своїх клієнтів.
А я, вважаю своїм обов'язком повідомити Вас - що реальне місце де можна знайти допомогу то це тут на форумі ,а те що ви тут розповідаєте ,ні один користувач не повірить ,докази будьласка :dntknw:

Теперь примерно понимаем, через какое время Звильнымо доплачивать за продолжение общения в теме отзыва.
Якщо вони вам допомогли вже, то яким чином ви потрапили на наш форум?
Радостью несусветной поделиться
яким чином ви потрапили на наш форум?
Звильнымо ссылочку дали на форум 🤷

Теперь примерно понимаем, через какое время Звильнымо доплачивать за продолжение общения в теме отзыва.

Радостью несусветной поделиться
Да чё то мало доплатили, только одно сообщение в день)

В прямом смысле! Как быть на форуме столько, читать его и пойти туды банкротиться. Ведь есть же у нас юристы на форуме, почему к ним не обратились? Почему повелись на это лже банкротство..?
А как найти юристов на форуме?

А как найти юристов на форуме?
На головній сторінці перші чотири теми закріплені- це теми юристів.
Оффтоп
Удивительно)))

Добрий день! Шановні, чи має хтось реальні докази позитивної\негативної роботи компанії? Оскільки форум має анонімний характер, то орієнтуватись на порожні заяви користувачів - дуже важко. Хочеться говорити предметно, бо справа коштує гроші, яких, на жаль, і так не багато...

Добрий день! Шановні, чи має хтось реальні докази позитивної\негативної роботи компанії? Оскільки форум має анонімний характер, то орієнтуватись на порожні заяви користувачів - дуже важко. Хочеться говорити предметно, бо справа коштує гроші, яких, на жаль, і так не багато...
Ви 5 хв як зареєструвались а вже хочете бачити документальне підтвердження чи персональні дані користувачів?
Ознайомтесь з правилами форуму для початку.

Ви 5 хв як зареєструвались а вже хочете бачити документальне підтвердження чи персональні дані користувачів?
Ознайомтесь з правилами форуму для початку.
Який сенс тоді має відповідний форум, якщо я не можу отримати дійсно цінну інформацію?

Який сенс тоді має відповідний форум, якщо я не можу отримати дійсно цінну інформацію?
які докази ви хочете побачити? якщо у вас є якісь сумніви стосовно цієї компанії, то проходьте мимо. А якщо хочете дізнатись про щось по суті вашої справи, то проконсультуйтеся в досвічених адвокатів форума, які вже тут всім доказали свій професіоналізм!

які докази ви хочете побачити? якщо у вас є якісь сумніви стосовно цієї компанії, то проходьте мимо. А якщо хочете дізнатись про щось по суті вашої справи, то проконсультуйтеся в досвічених адвокатів форума, які вже тут всім доказали свій професіоналізм!
Таких компаній, що надають аналогічні послуги, як Звільнимо, в Україні багато. І про кожну з них є як позитивні відгуки, так і негативні. Ви радите кожну компанію обходити стороною? Як на мене, форуми як раз і створені для того, аби люди ділились власним досвідом (чи то гірким, чи навпаки - успішним). Якщо публікується така агресія - можна викласти скрішоти переписок, замазавши персональні дані, або ж надати номер справи чіткий. Бо ж компанії публікують на своїх сторінках номери успішних справ, тому й запитую про навпаки - негативний досвід, який хоч би чимось могли підтвердити... Ми ж всі українці, в нас в крові допомагати один одному...

ІР адреса вам передать, емеил и все остальное.
Хорошая попытка, ""Звільнемо"
Судячи з Ваших коментарів в цій темі, то Ви в кожному адекватному повідомленні вбачаєте зрадоньку. Шкода, хотілось би отримати реально важливу інформацію.

Назад
Угорі