Коли закінчиться війна.

Терентій Нікіфорович

Я був у неї першим, а вона розбила моє серце...
Модератор
Дописи
17629
Рішення
4
Реакції
44750
Бали
8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У тому, що війна закінчиться вже сумнівів немає. Особисто в мене. Лише питання часу.
Зараз з телевізора кричать, щоб замоторювали бізнес і повертались на роботу. Податки, зарплати...
Маємо з їх слів 10м виїхавших людей.
4 з них за кордон.
Маємо 50% зупинених ФОП.
Маємо розбиті вщент заводи і великі підприємства. Ще половина від працюючих - стоять.
У багатьох немає житла. У багатьох немає роботи. У більшості впала зарплата.
МФО не закінчили роботу. І видають кредити. Охоче видають всім охочим. І під кінські відсотки.
Банки більш обережні. Як і раніше. Але то тимчасово.
Як гадаєте - в скільки разів виросте прибуток МФО після війни і під час війни?
І скільки ми чекаємо новеньких боржників? Позначка 25к користувачів буде побита значно швидше...

Охоче видають всім охочим.
кроме тех кто просрочил:rolleyes:втянутся новые, не вернут, просроченных будет ещё больше.
рано или поздно ца закончится.
и что тогда, - непонятно
всё будет как прежде, а во время войны разве что прибыль снизится за счет неустойки

У тому, що війна закінчиться вже сумнівів немає. Особисто в мене. Лише питання часу.
Зараз з телевізора кричать, щоб замоторювали бізнес і повертались на роботу. Податки, зарплати...
4 з них за кордон.
Маємо 50% зупинених ФОП.
Маємо розбиті вщент заводи і великі підприємства. Ще половина від працюючих - стоять.
МФО не закінчили роботу. І видають кредити. Охоче видають всім охочим. І під кінські відсотки.
І скільки ми чекаємо новеньких боржників? Позначка 25к користувачів буде побита значно швидше...
по ходу они еще богаче станут , так как многие потеряли все , в полном смысле все и многие будут хвататься за любую копейку под любые условия , что бы хотя бы какая то зацепка была , вечно стоять в очереди за гуманитаркой не получиться, хотя те кто не здается и с нуля еще больше могут добиться чем было , будет не детская мотивация выжить и отстроить за новой а для этого нужны деньги а если их нету то без кредитов не как

4 з них за кордон.
Маємо 50% зупинених ФОП.
Думаю, що безліч людей, яких зараз не випускають, звалять з країни, як тільки закінчиться військовий стан і заб'ють на ті кредити, з тих, хто вже звалив, половина, як мінімум, не повернеться. А решту "боржників" ще пошукати треба буде по країні, хто де осів. Якщо війна хоча б рік протриває, то гаплик і мфо і банкам.

Думаю когда война закончится то всплеска по шарагам не будет , те кто раньше не брал принципиально, разве что в крайнем случае в банк обратятся . Мой оптимистичный прогноз) а ещё надеюсь что шараги начнут жать за горло чтоб работали без террора , после войны я надеюсь вернутся в новую страну )

Да и МФО не дают кредиты в период военного положения, думаю о них быстро забудут

Думаю, що безліч людей, яких зараз не випускають, звалять з країни, як тільки закінчиться військовий стан і заб'ють на ті кредити, з тих, хто вже звалив, половина, як мінімум, не повернеться. А решту "боржників" ще пошукати треба буде по країні, хто де осів. Якщо війна хоча б рік протриває, то гаплик і мфо і банкам.
за год в таком режиме не выдержит ничего
ну так впринципе

Думаю когда война закончится то всплеска по шарагам не будет , те кто раньше не брал принципиально, разве что в крайнем случае в банк обратятся . Мой оптимистичный прогноз) а ещё надеюсь что шараги начнут жать за горло чтоб работали без террора , после войны я надеюсь вернутся в новую страну )
но это мы так хотим видеть пострадавшие от этих кредитов и больших процентов , даже не процентов а пролонгаций постоянных , но они использовали будут использовать юридическое право возвращать кредиты , врятли им это запретят а нам простят все долги или спишут
и будет наверное не до них после войны , в плане ставить на место

А я думаю,що після війни ,від шараг начнеться терор.Владі буде не до нас з нашими мфо.Ці свинособаки будуть себе нагліше вести.Але і нам вже буде геть пофігу на ті кантори,дзвінки та погрози?.А ще я думаю,якщо вони починають так активізовуватись вже,то мабуть,їх "хазяїни-алігатори"вже в курсі,що скоро кінець війні і "пора собирать бабки"Ну або остання надія,висосати хоч щось ..

за год в таком режиме не выдержит ничего

ну так впринципе

но это мы так хотим видеть пострадавшие от этих кредитов и больших процентов , даже не процентов а пролонгаций постоянных , но они использовали будут использовать юридическое право возвращать кредиты , врятли им это запретят а нам простят все долги или спишут
и будет наверное не до них после войны , в плане ставить на место
Тут больше пострадали именно от того что они творили безпридел , пусть используют это право , но в рамках закона , а не путём террора всех и вся
А я думаю,що після війни ,від шараг начнеться терор.Владі буде не до нас з нашими мфо.Ці свинособаки будуть себе нагліше вести.Але і нам вже буде геть пофігу на ті кантори,дзвінки та погрози?.А ще я думаю,якщо вони починають так активізовуватись вже,то мабуть,їх "хазяїни-алігатори"вже в курсі,що скоро кінець війні і "пора собирать бабки"Ну або остання надія,висосати хоч щось ..
Посмотрим что будет , мне уже давно положить на звонки их и всю остальную дичь . Даже если они себе ***** порвут , деньги у людей в военное время не появятся как не крути

в першу чергу треба думати зараз про мир, а решта все стане потрохи в порядку, головне мир та здоровя

все что они пишут и угражают по телефону это одно а то что , есть надписи и подают в суд и блокировка счетов это другое

keeper305, в тому і справа, що боржників в нас багато. Дуже багато. Їх кількість зросте в кілька разів. Якщо внн почнуть ліпити кожному - нотаріусів не вистачить.
І вище чудово розуміють, що людям вже їсти хочеться, а ще війна йде.
Тож або з кредитами буде щось вирішено, або з заробітною платою. Як мінімум - її треба повернути на минулий рівень.
(Раптом хто не вкурсі - зп в підприємців, не дивлячись на податкову реформу, знизилась суттєво і є проблеми з працевлаштуванням)

это сейчас когда война идет все белые и пушистые , потом оголят свои клыки ненасытные и будут в правовом поле требовать борг повернуть , да и после войны государство наверное 100% будет думать о востановлении страны и ее безопастности тут без кредитов никак и МФО тоже займут свою нишу
даже с большой вероятностью могут воспользуються шарагами те люди даже которые не знают что это такое вообще , которые по жизни вообще никогда не брали этих кредитов

Назад
Угорі