Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як тільки подадуть на суд і Ви його програєтеДоброго дня дуже хочу почути в мене є декілька мфо , простроченних на півтора місяці , через скільки мені очікувати ВП , або через скільки +- і мене заблокують карткові рахунки .
Ну на даний час,написи не роблять.Тому це вже відпадає.Але в суд подати можуть.І все залежатиме від вашого захисту в суді.Якщо все залишите так,то і оплатите всі хотєлки ,якщо захищатиметесь,то є шанси на благополучний фінал...Доброго дня дуже хочу почути в мене є декілька мфо , простроченних на півтора місяці , через скільки мені очікувати ВП , або через скільки +- і мене заблокують карткові рахунки .
Дуже дякую за відповідь! А ви нк знаєте скільки +- триває цей процесс? Ще таке питання , я ВПО , і нещодавно з'явився закон про те що не можна стягувати кошти з ВПО,чи це правда ви не знаєте?Як тільки подадуть на суд і Ви його програєте
Який процес Ви маєте на увазі? Коли в суд подадуть ніхто не скаже,а сам розгляд триватиме кілька місяців.Дуже дякую за відповідь! А ви нк знаєте скільки +- триває цей процесс? Ще таке питання , я ВПО , і нещодавно з'явився закон про те що не можна стягувати кошти з ВПО,чи це правда ви не знаєте?
і 30 днів мине... і подадуть виконавцю... і ... і ... і взагалі науя бігти поперед потягу ?Як тільки подадуть на суд і Ви його програєте
Ну це давно прохавала тема. Особливо прикольно коли вони з слюнями і істерикою починають розповідати про те що вони юристи і їм краще знати що і як працює.4. Тут я не витримав, трошки просміявся і сказав "Виконавча служба відкриває провадження на підставі виконавчого документа. Ваше звернення - це виконавчий документ?".
5. Ось на цьому єтапі у всіх дзвонарів відбувається здвиг по фазі і вони кажуть "Так, згідно закону".
Ну так якщо вони (хотів спочатку написати "люди", але пальці не слухаються) окрім своєї методички нічого в житті не бачили і свято вірять (або примушують себе вірити) в те, що там написано, це ж їх вибір. Я таких ніколи не жалів і не жалію, вони самі обирають деградацію... Ех, інколи так хочеться з ними вступити в полеміку, щоб була якась аргументація з їхнього боку, але поки більше 4-5 хвилин не витримую((Ну це давно прохавала тема. Особливо прикольно коли вони з слюнями і істерикою починають розповідати про те що вони юристи і їм краще знати що і як працює.
Кумедні вони. І відірвані від реальності. В своєму світі вони знають що суд це позор і страшно, а виконавча служба=смерть.
Навіть жалко їх іноді стає...
Сайт Судова влада,Дія,а ще раджу зареєструватись в електронному судіХтось знає як я дізнаюсь якщо на мене в суд подадуть , через дію в судових справах покаже чи нє?
дякуюСайт Судова влада,Дія,а ще раджу зареєструватись в електронному суді
Наберіть їх і спросіть про гарантійкуРебята,это же всё на понт они пытаются взять? Без гарантийного листа нет смысла ,+ я захожу в личный кабинет там 10 тысяч , ни о каком теле речи и не идёт . Милоан отправил смс о закрытии тела + комиссия 1000 гривен но тела в личном кабинете нету и гарант. листа тоже.
Наберіть їх і спросіть про гарантійку

Ні, це не так. Ви переплутали з ВНН ( написом нотаріусів ). Вони були визнані такими, що не підлягають виконанню і відповідно по ним закривали ВП.Я правильно розумію, що наразі ВП можна відкрити лише за рішенням суду? І якщо до початку війни всі ВП були визнані судом не дійсними, то нових ВП, крім як за рішенням суду, поки можна не боятися?
Не підскажете, був суд з укркредит Фінанс, подали на мене і виграли зразу, я дізналась через дію ,,що він був і я його програла, що робити далі , подавати епіляцію? Чоловік військовослужбовець ,отримав інвалідність ,чи можуть накласти арешт на майно?і 30 днів мине... і подадуть виконавцю... і ... і ... і взагалі науя бігти поперед потягу ?