Коли відкривають виконавчі провадження і блокують картки.

• Автор теми Автор теми SLowLy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

SLowLy

Читач
Дописи
12
Реакції
2
Бали
278
SLowLy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня дуже хочу почути в мене є декілька мфо , простроченних на півтора місяці , через скільки мені очікувати ВП , або через скільки +- і мене заблокують карткові рахунки .

Доброго дня дуже хочу почути в мене є декілька мфо , простроченних на півтора місяці , через скільки мені очікувати ВП , або через скільки +- і мене заблокують карткові рахунки .
Як тільки подадуть на суд і Ви його програєте

Ну на даний час,написи не роблять.Тому це вже відпадає.Але в суд подати можуть.І все залежатиме від вашого захисту в суді.Якщо все залишите так,то і оплатите всі хотєлки ,якщо захищатиметесь,то є шанси на благополучний фінал...

Як тільки подадуть на суд і Ви його програєте
Дуже дякую за відповідь! А ви нк знаєте скільки +- триває цей процесс? Ще таке питання , я ВПО , і нещодавно з'явився закон про те що не можна стягувати кошти з ВПО,чи це правда ви не знаєте?

Дуже дякую за відповідь! А ви нк знаєте скільки +- триває цей процесс? Ще таке питання , я ВПО , і нещодавно з'явився закон про те що не можна стягувати кошти з ВПО,чи це правда ви не знаєте?
Який процес Ви маєте на увазі? Коли в суд подадуть ніхто не скаже,а сам розгляд триватиме кілька місяців.
З приводу ВПО не скажу,не цікавився

Я, здається, розумію, чому у багатьох почалась істерика стосовно відкриття виконавчих проваджень. Останнім часом, вже неодноразово, при спілкуванні з куллєхторами (виключно для прокачування і тренування скілів сарказму, іронії і терпіння) я чув наступне:
1. "Згідно закону з травня місяці відновився арешт рахунків за виконавчими провадженнями.... Якщо ви не погасите борг виконавча служба заблокує вам всі рахунки і внесе в реєстр боржників".
2. На моє запитання: "на підставі чого виконавча буде діяти?", отримую відповідь: "На підставі того, що вона відкриє виконавче провадження".
3. На моє запитання: "а на підставі чого виконавча відкриє провадження?", мені кажуть: "На підставі нашого звернення. Ми звертаємось до виконавчої чи приватного виконавця і він відкриває".
4. Тут я не витримав, трошки просміявся і сказав "Виконавча служба відкриває провадження на підставі виконавчого документа. Ваше звернення - це виконавчий документ?".
5. Ось на цьому єтапі у всіх дзвонарів відбувається здвиг по фазі і вони кажуть "Так, згідно закону".
6. Я у відповідь кажу, що: "згідно закону виконавчий документ - це виконавчий лист, виданий судом на підставі рішення суду. Виконавчий напис нотаріуса заборонений, так що у вас лишається виключно рішення суду".
7. PROFIT - дзвонарі або тихенько мукають-хрюкають гортаючи методичку і зливаються, або просто повторно нагадують про заборгованість і фіксують відмову від оплати.

І лише одна мадам мені сказала: якщо ви такий розумний, чого не сплачуєте борг? Я кажу - відповідь криється у вашому питанні, розумний - того і не сплачую.

4. Тут я не витримав, трошки просміявся і сказав "Виконавча служба відкриває провадження на підставі виконавчого документа. Ваше звернення - це виконавчий документ?".
5. Ось на цьому єтапі у всіх дзвонарів відбувається здвиг по фазі і вони кажуть "Так, згідно закону".
Ну це давно прохавала тема. Особливо прикольно коли вони з слюнями і істерикою починають розповідати про те що вони юристи і їм краще знати що і як працює.
Кумедні вони. І відірвані від реальності. В своєму світі вони знають що суд це позор і страшно, а виконавча служба=смерть.
Навіть жалко їх іноді стає...

Ну це давно прохавала тема. Особливо прикольно коли вони з слюнями і істерикою починають розповідати про те що вони юристи і їм краще знати що і як працює.
Кумедні вони. І відірвані від реальності. В своєму світі вони знають що суд це позор і страшно, а виконавча служба=смерть.
Навіть жалко їх іноді стає...
Ну так якщо вони (хотів спочатку написати "люди", але пальці не слухаються) окрім своєї методички нічого в житті не бачили і свято вірять (або примушують себе вірити) в те, що там написано, це ж їх вибір. Я таких ніколи не жалів і не жалію, вони самі обирають деградацію... Ех, інколи так хочеться з ними вступити в полеміку, щоб була якась аргументація з їхнього боку, але поки більше 4-5 хвилин не витримую((

Хтось знає як я дізнаюсь якщо на мене в суд подадуть , через дію в судових справах покаже чи нє?

Ребята,это же всё на понт они пытаются взять? Без гарантийного листа нет смысла ,+ я захожу в личный кабинет там 10 тысяч , ни о каком теле речи и не идёт . Милоан отправил смс о закрытии тела + комиссия 1000 гривен но тела в личном кабинете нету и гарант. листа тоже.

Ребята,это же всё на понт они пытаются взять? Без гарантийного листа нет смысла ,+ я захожу в личный кабинет там 10 тысяч , ни о каком теле речи и не идёт . Милоан отправил смс о закрытии тела + комиссия 1000 гривен но тела в личном кабинете нету и гарант. листа тоже.
Наберіть їх і спросіть про гарантійку

Наберіть їх і спросіть про гарантійку
images.webp

:sarcastic: :sarcastic:

Я правильно розумію, що наразі ВП можна відкрити лише за рішенням суду? І якщо до початку війни всі ВП були визнані судом не дійсними, то нових ВП, крім як за рішенням суду, поки можна не боятися?
В мене є програний суд з Монктон ще у листопаді, досі не надіслали рішення, як налішлють буду подавати апеляцію. І наразі суд з ЄАПБ.

Я правильно розумію, що наразі ВП можна відкрити лише за рішенням суду? І якщо до початку війни всі ВП були визнані судом не дійсними, то нових ВП, крім як за рішенням суду, поки можна не боятися?
Ні, це не так. Ви переплутали з ВНН ( написом нотаріусів ). Вони були визнані такими, що не підлягають виконанню і відповідно по ним закривали ВП.
І повертали кошти, якщо такі були стянуті в процесі виконання.

і 30 днів мине... і подадуть виконавцю... і ... і ... і взагалі науя бігти поперед потягу ?
Не підскажете, був суд з укркредит Фінанс, подали на мене і виграли зразу, я дізналась через дію ,,що він був і я його програла, що робити далі , подавати епіляцію? Чоловік військовослужбовець ,отримав інвалідність ,чи можуть накласти арешт на майно?

Назад
Угорі