Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
дякую, бо я всі теми перелопатила і там пишуть за 2020 в більшості. І у всіх різне написано, при цьому їх передавали на обзвін різним компаніям до продажу. От і думала що це якось залежить від звонаріві як так, примерно через 60 дней спихивают долг. А как уже калы себя ведут, то уже в разделе о калах
Меня отдали на прозвон укрборгсолюшн через недели 2 после начало просрочки. Звонили пару раз. А вот майкредит иногда задалбывают. Бывает неделя тишины,а потом пару дней на прозвоне у них.Просрочка уже больше 3 мес. Предлагают лояльные условия?. С 15000,хотят около 50000,готовы разбить на 4-8 платежей. .Як швидко майки продають борг? І як швидко продають тих, хто був на прозвоні в укрборгсолюшн?
В них нічого не змінилося...бо я всі теми перелопатила і там пишуть за 2020 в більшості.
Я теж в УКБС і ви мене прям порадували! Бо хочу закрити Манібум і Манівео, а потім майкредіт почати платити частинами) а про 50к це просто смішно, в мене 20 з 10 к нарахували за 2 місяці і якщо далі вестимуть себе добре - заплачу, ні - хай гуляють до тілаМеня отдали на прозвон укрборгсолюшн через недели 2 после начало просрочки. Звонили пару раз. А вот майкредит иногда задалбывают. Бывает неделя тишины,а потом пару дней на прозвоне у них.Просрочка уже больше 3 мес. Предлагают лояльные условия?. С 15000,хотят около 50000,готовы разбить на 4-8 платежей. .
Дякую за відповідь) які вони стабільні))В них нічого не змінилося...
Я уже и забыл давно про этих нудиков.і як так, примерно через 60 дней спихивают долг. А как уже калы себя ведут, то уже в разделе о калах
лояльніше вже немає куди..Предлагают лояльные условия?. С 15000,хотят около 50000,готовы разбить на 4-8 платежей. .
Они сейчас всем присылают о предложении "Чистое тело", выкупили у Май Кредит, КэшАп, Кредит+.Я уже и забыл давно про этих нудиков.
А недавно ДГ нарисовало на мыло, мол, акция "чистое тело"- отдайте нам долг и проценты спишем))
Почти 3 года прошло.Наивняк млять))
Я уже и забыл давно про этих нудиков.
А недавно ДГ нарисовало на мыло, мол, акция "чистое тело"- отдайте нам долг и проценты спишем))
Почти 3 года прошло.Наивняк млять))

Ну да, у меня тоже Авентус и пэршэ бэзпэчнэ у них.Они сейчас всем присылают о предложении "Чистое тело", выкупили у Май Кредит, КэшАп, Кредит+.
Ху из?пэршэ бэзпэчнэ
1 безпечне агенство необхідних кредитів.Ху из?![]()
Могут через полтора- два месяца продать Профит Капиталу или другим.Як швидко майки продають борг? І як швидко продають тих, хто був на прозвоні в укрборгсолюшн?
У мене вже 2 місяці пішли… упсМогут через полтора- два месяца продать Профит Капиталу или другим.
Значит вот-вот могут. Скоро или смс придёт о продаже, или на электронку пришлют письмо о продаже, или получите заказное письмо.У мене вже 2 місяці пішли… упс
Тільки така смс-ка прийшла… це можна рахувати як перший натяк на продаж?Значит вот-вот могут. Скоро или смс придёт о продаже, или на электронку пришлют письмо о продаже, или получите заказное письмо.
Это пока не намёк на продажу. Это простая смс об акции и ничего более.Крч, в підсумку продають як пощастить… А це вже погано
Тільки така смс-ка прийшла… це можна рахувати як перший натяк на продаж?
Ви не вийшли на зв’язок з представниками MYCREDIT! До кінця акції залишилось два дні. 0735296310, 0637394749
А, хух, аж відлягло. Бо сіроко я переживу, а якийсь ЕПАБ - інфаркт вхопить ще. А акцію вони так і не запропонували (чи акція то реструктуризація?)… а як вони починають натякати в СМС на продаж? Прямо пишуть «у вас є 3 дня або віддаємо вас»? Прям фільм «Дзвінок» якийсь…Это пока не намёк на продажу. Это простая смс об акции и ничего более.