Коли Онлайн Фінанс робить надпис?

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 4K

Райдуга

Форумчанин
Дописи
1432
Реакції
847
Бали
5305
Райдуга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт! Скоро рік, як у мене просрочки, а сьогодні отримала лист, що Таліон чи продав, чи передав Онлайн Фінанс. Грозяться зробити надпис. Чи є тут люди, яких уже " ощасливили" цим. Через який час зробили, після отримання листа? Мене періодично накриває. Надіялася, що після року просрочок буде краще та спокійніше, а тут на тобі. Вибачте, якщо щось не так.

Привіт! Скоро рік, як у мене просрочки, а сьогодні отримала лист, що Таліон чи продав, чи передав Онлайн Фінанс. Грозяться зробити надпис. Чи є тут люди, яких уже " ощасливили" цим. Через який час зробили, після отримання листа? Мене періодично накриває. Надіялася, що після року просрочок буде краще та спокійніше, а тут на тобі. Вибачте, якщо щось не так.
Є,читайте в відповідному розділі.Уже були написи.

У Вас тільки Онлайн Фінанс?

То чому саме ці Вас так налякали?
Не налякали, просто ще надписів не було, трохи не готова морально та фінансово до них, тим більше від Таліона. Думала, ще "погуляю". Може, ще не скоро вліплять.
Моніторте себе на сайтах і все буде добре.
Дякую. Просто іноді накриває.

Не налякали, просто ще надписів не було, трохи не готова морально та фінансово до них, тим більше від Таліона. Думала, ще "погуляю". Може, ще не скоро вліплять.

Дякую. Просто іноді накриває.
Перестаньте.У людей в декілька разів більше МФО чим у вас,і все нормально.

Може і не вліплять, а якщо й трапиться таке, то читаючи форум Ви вже знаєте що з тим робити. Головне заощадити на судовий сбір.

Може і не вліплять, а якщо й трапиться таке, то читаючи форум Ви вже знаєте що з тим робити. Головне заощадити на судовий сбір.
Може і не вліплять - це моя надія, бо фінансові труднощі так і не зникають. Але свою зарплату їм теж дарувати не збираюся. Цим ненажерам Манівео і так багато віддала.

Думала, ще "погуляю". Може, ще не скоро вліплять.
а если влепят, то что - уже не сможете "погулять"? все, жизнь закончилась, теперь рабство на галерах? у всех такие мысли были, но все живы-здоровы, никого в долговую тюрьму не посадили. неприятно ждать сюрприза в виде инн, неприятности приходят неожиданно, но вы можете подготовиться и отложить сумму на адвоката.
тело большое было?

а если влепят, то что - уже не сможете "погулять"? все, жизнь закончилась, теперь рабство на галерах? у всех такие мысли были, но все живы-здоровы, никого в долговую тюрьму не посадили. неприятно ждать сюрприза в виде инн, неприятности приходят неожиданно, но вы можете подготовиться и отложить сумму на адвоката.
тело большое было?
Так я ж і хочу хоч приблизно з'ясувати, коли сами людям вони ліплять надписи, щоб назбирати на адвоката. Тіло 15000, заплатила 35000, Таліон і пів тіла пропонував, а ці хочуть майже 28000( сума продажу Таліону).

Назад
Угорі