Коли не було мозку?

• Автор теми Автор теми vita_minka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Ля що вчора прийшло по адресі моєї прописки. Колектори будуть висилати подібні листи. А адресу твоєї прописки всі МФО через приват дізнаються
Це від якої шарашки? І скільки просрочки?
Ще одна порада, про всяк випадок, свої аккаунт в соц-мережах зроби відкритими тільки для друзів. І навіть в тих в які ти не заходила давно . Фото, списки друзів і.т.д через них палять
Та от з соц мережами пічаль. Ч працюю он-лайн і в мене дофіга кругом сторінок. Закрить не зможу і видалить тим паче

Це від якої шарашки? І скільки просрочки?

Та от з соц мережами пічаль. Ч працюю он-лайн і в мене дофіга кругом сторінок. Закрить не зможу і видалить тим паче
Ууууу, це у нас від ФК "Верона", вони ж ТОВ ФК "Джобер" які люблять пopнo-колажі (фотошопери в них , до речі, криворукі , не можуть навіть контури зрівняти), вони ж "гроші всім"

Ууууу, це у нас від ФК "Верона", вони ж ТОВ ФК "Джобер" які люблять ******-колажі (фотошопери в них , до речі, криворукі , не можуть навіть контури зрівняти), вони ж "гроші всім"
В мене таких нема.. з домашньою батьків тік дінеро і мілоан
Ууууу, це у нас від ФК "Верона", вони ж ТОВ ФК "Джобер" які люблять ******-колажі (фотошопери в них , до речі, криворукі , не можуть навіть контури зрівняти), вони ж "гроші всім"
Гроші всім вони походу і із євро гроші разом чи ні?

Останнє редагування:
Смартов я закрыл за тело, сами предложили чразу почти, без рассылок и звонков родным, типа что я хороший клиент)
Ваааа... тоді Вам пощастило дуже)
Смартов я закрыл за тело, сами предложили чразу почти, без рассылок и звонков родным, типа что я хороший клиент)
Це ж лише коли знову скачаєш додаток можна глянуть на яку суму вже зробив пролонгації? Без скачування ніяк?

Ваааа... тоді Вам пощастило дуже)

Це ж лише коли знову скачаєш додаток можна глянуть на яку суму вже зробив пролонгації? Без скачування ніяк?
Да, никак, но вы можете его установить но не давать разрешения на чтение данных, они нужны только если брать кредит а так вроде смотреть можно

Да, никак, но вы можете его установить но не давать разрешения на чтение данных, они нужны только если брать кредит а так вроде смотреть можно
Та аби точно. Бо тел книга поповнилась, як начнуть дзвонить до нових, то я їх з під землі дістану тоді вже і відіб’ю все шо можна і не можна

Назад
Угорі