Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую???Часто буває так, що є бажання поділитися своїми переживаннями, проблемами... Dusha? , я виконала твоє прохання)
Нічого...тема для понить...шоб "ізбранним" очі в темному не мозолити?Шо сталось?,?
Чесно, вже дістала ти...ізбранним" очі
Ще б навчитися це робити (Дякую???
Нічого...тема для понить...шоб "ізбранним" очі в темному не мозолити?
В мене? Я суцільний позитив, сонечко ? Не хвилюйся) То для людей!Шо сталось?,?
Не зручною різко стала??Чесно, вже дістала ти...
Не потрібно вчитися...краще на позитиві завжди бути...але всі ми різні,у всіх різні темпераменти...тому маємо,що маємо...Ще б навчитися це робити (
Чому незручною? Просто записала купу хороших людей в какашки ?Не зручною різко стала??
Походу мене?Шо происходит? Кого наказывать? ?
Начинается ?Шо происходит? Кого наказывать? ?
Мене? Але ?Шо происходит? Кого наказывать? ?
Я нікого нікуди не записувала...але й ображати "не таких" теж не варто...Чому незручною? Просто записала купу хороших людей в какашки ?
Хто її ображав? Чим? Тим, що попросили не нити щоранку? Ой все! Є ваша тема! Удачі!Я нікого нікуди не записувала...але й ображати "не таких" теж не варто...
А ну пошли ?Можно начинать, да???
У меня растет жoпa.
Я считаю, это повод для тяжёлой депрессии, а кто со мной не согласен- выйдем, поговорим?..
Ох...а мені знову кушать готовити нада?,а ідей і бажання 0?Можно начинать, да???
У меня растет жoпa.
Я считаю, это повод для тяжёлой депрессии, а кто со мной не согласен- выйдем, поговорим?..
І тобі лише позитиву в житті)))?Хто її ображав? Чим? Тим, що попросили не нити щоранку? Ой все! Є ваша тема! Удачі!
Головне, щоб негативом не закидали)))І тобі лише позитиву в житті)))?
?????Головне, щоб негативом не закидали)))