Коли акційне списання?😁

NLFromHell666

✩ Premium ✩
Дописи
184
Реакції
211
Бали
2625
NLFromHell666 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, можливо хтось з ними спілкувався і в когось є інфо по цьому поводу, а то уже хочеться закрити з ними питання

Спробуйте почекати, може щось запропонують. Але, знаю що бігають по судах, тому моніторьте
По моїм договорам не думаю, що будуть бігати, просто давно ніхто не піднімав тему, то думав, можливо в когось зʼявилось інфо. Я у них уже мабуть 3 роки так точно якщо не більше, просто хочеться вирішити давнє питання😁

По моїм договорам не думаю, що будуть бігати, просто давно ніхто не піднімав тему, то думав, можливо в когось зʼявилось інфо. Я у них уже мабуть 3 роки так точно якщо не більше, просто хочеться вирішити давнє питання😁
Так ви ж казали раніше що вони вам дзвонять, це говорить тільки про те що ваша особистість їм цікава. В мене кредити з тілами 1100 і 2300, взагалі дзвінків не було, при тому що залишились тільки вони. Сподіваюся на списання у серпні, як в тому році :)

Останнє редагування:
х*р знає про що ви там з ними говорите і намагаєтесь домовитись, з мого досвіду всі ці кали однакові як роботи і те саме плетуть, ніби той скрипт вшитий в мозок, взагалі ніякої індивідуальності чи імпровізації в них я не помітив

Так ви ж казали раніше що вони вам дзвонять, це говорить тільки про те що ваша особистість їм цікава. В мене кредити з тілами 1100 і 2300, взагалі дзвінків не було, при тому що залишились тільки вони. Сподіваюся на списання у серпні, як в тому році :)
Ну дзвонили, коли я сам обʼявився і зареєструвався у них на сайті до цього не було дзвінків ні повідомлень на почту, зараз також їх кількість зменшилась, тому і стало цікаво, що у кого з ними

х*р знає про що ви там з ними говорите і намагаєтесь домовитись, з мого досвіду всі ці кали однакові як роботи і те саме плетуть, ніби той скрипт вшитий в мозок, взагалі ніякої індивідуальності чи імпровізації в них я не помітив
Я в грудні закрив понад 20+ шт з калами, остались самі противні)))

Я в тому році пропустив у серпні, дуже чекаю цього року. Але дзвінків від них декілька місяців немає, я багато їх номерів заблокував, то думаю може нові поки не закупили. В будь якому разі моніторю кабінет в них на сайті

Мені пропонують закрити за тіло + 35%, просрочка - більше 7 місяців.
Якщо вам нічого не пропонують наразі. Спробуйте звʼязатися по імейлу безпосередньо з їх юр.відділом та запропонувати свої умови.

Мені пропонують закрити за тіло + 35%, просрочка - більше 7 місяців.
Якщо вам нічого не пропонують наразі. Спробуйте звʼязатися по імейлу безпосередньо з їх юр.відділом та запропонувати свої умови.
У мене просрочка уже більше 4 років, тому мабуть я почекаю їхніх списань, дякую за відповідь;)
Мені списувати нічого не хочуть, уже намагався))

Назад
Угорі