Коли АФКашка пропонує пів тіла?

• Автор теми Автор теми Ґігерша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня, АФК пишуть що продадуть борг якщо не оплатити. Вони дійсно комусь перепродають?
Screenshot_20240727_110457_Messages.webp

А кому продають? ЄАПБасам?
Здається онлайн фінанс.

Доброго дня, АФК пишуть що продадуть борг якщо не оплатити. Вони дійсно комусь перепродають?

Мені така ж смс приходила 2 дні назад оплатити за пів тіла, пробував з ними домовитись на 31.07, то не захотіли. Вчора все таки заплатив їм банківським реквізитам які вказані були в гарантійному листі, ввечері прийшла смс що платіж зараховано частково, а через годину прийшло що кредит закритий, потім на почту прийшла довідка про закриття.

Здається онлайн фінанс.

Мені така ж смс приходила 2 дні назад оплатити за пів тіла, пробував з ними домовитись на 31.07, то не захотіли. Вчора все таки заплатив їм банківським реквізитам які вказані були в гарантійному листі, ввечері прийшла смс що платіж зараховано частково, а через годину прийшло що кредит закритий, потім на почту прийшла довідка про закриття.
Йомайо, а с онлайн фінансами можна домовитися? Бо зараз саме напряг з грошима. Якби вони звісно почекати до числа 10, то оплатили б

Закрыла сьогодні позику. Оплатила до обід пів тіла, а в 18:00 мені надішла смс що все закрито і надійшла довідка про закриття. Все зберегла

Закрыла сьогодні позику. Оплатила до обід пів тіла, а в 18:00 мені надішла смс що все закрито і надійшла довідка про закриття. Все зберегла
Мои поздравления за если б все кредиты за полтела закрывались то и заработать можно было)

У меня они сегодня сошли с ума))) с 2 тысяч тела,оплатите 19)))))
Пишу им Вы там ничего не попутали ,а они -Вы зашли в чей то договор )))

Пишу им Вы там ничего не попутали ,а они -Вы зашли в чей то договор )))
Это как слепому общатся с глухим) друг друга всеравно не поймете

Назад
Угорі