Коли АФКашка пропонує пів тіла?

• Автор теми Автор теми Ґігерша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K

Ґігерша

Форумчанин
Дописи
439
Реакції
296
Бали
1013
Ґігерша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Була позика 2900 в манівео. Ну за місяць ще % 1800 нарахували звісно. Ну я тоді тіло оплатила, а на відсоток забила болт. З грудня приходить смс що продали Таліону. Ну ті шлють погрози, то пропозиції. Було 2800к, потім 2к, і 1600к пропозиції. Ну грошей не було, то думаю далі на морозі буду. Тут сьогодні "здрастє", отака оце смс прийшла. Мене цікавить які мої дії? Що порадите? Коли пропонують пів тіла? Бо писати їм не хочу сама, бо розкажу все що про них думаю, і не думаю. Просто мені так смішно від цього смс, нещасні майже 2к те тіло, а погрози такі наче наче % на мільйон з нього 🤣

Вкладення

• Screenshot_20240213_112039_Messages.webp
    Screenshot_20240213_112039_Messages.webp
    134.8 Кб · Перегляди: 548
Якщо у Вас зараз є можливість сплатити пів тіла, можете їм запропонувати свої вимоги. Якщо, вони відмовлять, то Ви знаєте що робити

Ну в результаті я запропонувала свої умови. Сказали нє, по договору. І були послані)))

Мені сьогодні теж прийшло смс з пропозицією за півтіла. Але, на жаль, зп вже розтринькав на свої потреби, так що нічим не можу відповісти на таку щедру пропозицію. Ну і паралельно, в смс ще написали, що у разі несплати, передадуть мій борг іншому кредитору.:)

Мені сьогодні теж прийшло смс з пропозицією за півтіла. Але, на жаль, зп вже розтринькав на свої потреби, так що нічим не можу відповісти на таку щедру пропозицію. Ну і паралельно, в смс ще написали, що у разі несплати, передадуть мій борг іншому кредитору.:)
Через який час запропонували?

Многим пришло, мне тоже

Скільки пройшо часу?

Пропозиція була одразу вказана в смс? Бо я постійно ведусь на "спеціальні умови оплати" 😅
Да, и на почте и в смс.
Когда нет конкретики - то такое сразу скип, там ничего хорошего нет.

Вкладення

• Screenshot_20240221_120155_Telegram.webp
    Screenshot_20240221_120155_Telegram.webp
    177.7 Кб · Перегляди: 467
Не общайтесь с ними вообще, ни разу не говорил и не писал за 2 года и вот результат - пол тела.
Просто 2 роки це трохи багато для мене, точніше для рідних яким вони телефонують, хотілося б як найшвидше позбутися тих упирів

Зверніть увагу на повідомлення передостаннє і останнє. Явно з головою все не ок 😂😂😂

Вкладення

• Screenshot_20240308_164259_Messages.webp
    Screenshot_20240308_164259_Messages.webp
    103.7 Кб · Перегляди: 396
Назад
Угорі