Даря Тернопіль
Форумчанин
- Дописи
- 22
- Реакції
- 5
- Бали
- 5060
Даря Тернопіль не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене така ж ситуація.Я пишу колективну заяву в міліцію,заяву в кіберполіцію,заяву в Нацкомбанк,заяву в службу прав людини,заяву в мфо про незаконне розголошення моїх персональних даних без мого письмового дозволу.Всім привіт) ситуація- кешбери подзвонили сусідці, там наговорили на мене різного, вона дзвонить, пише, кіпішує, дзвінки її задовбують, а та мене, підскажіть як її направити в правильне русло? Вона сама жінка мєнта, і вирішила погратися в детектива)) щось взнає, винюхує. Дістала капєц!! Я вже їй сказала, зламали дані, але щось її походу це не влаштовує, дзвонить, взнає
Ще хуже за ті кешбери!
Мої сусіди тоже спочатку ричали,але я пояснила в чому справа і все нормально.Ви не несете відповідальності за чужі незаконні дії.Засрокойтесь.І пишіть по 100 заяв вдень.Це все робиться в електронному варіанті або листами,приклади заяв є тут на сайті і просто в інтернеті ,або у адвокатів візьміть.Додатково можете копіювати свої скарги і відправляти в мфо про свої дії.Вони замовкнуть і згодом запропонують закрити за тіло.Хоча якщо реально в тому розібратись через суд,і виграти,то заплатять вони,оскільки штраф за їхні дії від 5-до 17 тисяч.Успіхів)