Коллекторы звонят незнакомым людям

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 632
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім, люди я в паніці тільки шо до мене прийшла жінка говорить шо до іі дочки звонили з якогось МФО на рахунок мене живемо в одному селі, я тоіі дівчини в очі не бачила вона мене теж вони іі питають шоб вона шось там підтвердила,я в паніці мене всю трусить шо робити?

Привіт усім, люди я в паніці тільки шо до мене прийшла жінка говорить шо до іі дочки звонили з якогось МФО на рахунок мене живемо в одному селі, я тоіі дівчини в очі не бачила вона мене теж вони іі питають шоб вона шось там підтвердила,я в паніці мене всю трусить шо робити?
Для начала успокойтесь.
Людей они могут найти самых разных, но зачем нервничать, позвонили и что? Успокойтесь

Обычно с такими вопросами про подтверждение звонят когда оформляют новый займ. Узнайте какое именно МФО ей звонило и срочно сами туда звоните. Возможно, по Вашим данным кто-то пытается оформить кредит. Ну, а если у Вас там уже есть займ, то таким способом просто пытаются расшевелить ситуацию, чтобы соседи к Вам бегали и делали скандал.

Танюня, заспокойтесь! Що заважає тій дочці сказати,що вона вперше про Вас чує? Ящо комусь так хочеться спілкуватись з ними,то це вже не Ваші проблеми, а їх. Все буде добре)

Танюня, заспокойтесь! Що заважає тій дочці сказати,що вона вперше про Вас чує? Ящо комусь так хочеться спілкуватись з ними,то це вже не Ваші проблеми, а їх. Все буде добре)
То вона так і відповідала шо мене не знає тим більше мого чол. Я порадила просто відповідати нічого не знаю і все і шоб не хвилювалися

Ну как на счёт того, чтобы сказать правду? "Я без понятия кто и почему звонил твоей дочке. Дочка твоя - и проблемы, соответственно, тоже твои".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі