Коллекторы угрожают тюрьмой за долги?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 853
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36973
Рішення
10
Реакції
95603
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Давно не было, чтобы коллекторы угрожали тюрьмой за долги по кредитам. Раньше как-то часто об этом в разговорах упоминали. И мне грозили тюрьмой даже за то, что звонки шли мне, а не их "клиентам"))
Во время военного положения они больше таким не пугают или всё-таки находит на них затмение и таки угрожают по тюрьмам расселить?)

Давно не было, чтобы коллекторы угрожали тюрьмой за долги по кредитам. Раньше как-то часто об этом в разговорах упоминали. И мне грозили тюрьмой даже за то, что звонки шли мне, а не их "клиентам"))
Во время военного положения они больше таким не пугают или всё-таки находит на них затмение и таки угрожают по тюрьмам расселить?)
Вчора фактор позвонив до мами і сказав,що мене посадять.На що вона вкрила їх матюками,а через 30 хв їй на вайбер прийшло смс з вибаченнями і вони пообіцяли,що більше турбувати її не будуть...??

Babaika, видимо, настолько тупые эти звонилки, что до сих пор не поняли, ну, не действует это!)

Babaika, видимо, настолько тупые эти звонилки, что до сих пор не поняли, ну, не действует это!)
Потому что наши люди уже знают и наслышаны ,о звонках звонил.Я когда предупреждала о звонках учительницу сына из школы,она мне сказала,что можете не переживать,мы знаем как с ними разговаривать,практики полно!

DIVULYA, видимо многократно звонили по разным должникам))
И всех тоже в тюрьму сажали)) вместе с учительницей))

Бляха, яке ж це дно-телефонувати в школу. А, забула про колажі і т. д. - які вони ж кончені. Тим більше зараз "паработать з далжніками" - одні матюки, щоб вони горіли в пеклі

Їхав я на скважину і взяв якось мужика по дорозі.
Проїжали точку з .... дівчатами з низьким рівнем соціальної відповідальності. І мужик випалює - оцю точно не бери, бо посадять.
Звідки він знав і що це було - мені невідомо. Я і питати не став. Не цікаво... Хоча згодом зацікавило...
Неповнолітня пропонує за термін, або відкуп.

Так от, до чого веду.
Знайти когось на службовій машині важко. Особливо з доказами їх "зв'язку".
В калів все дуже просто - він вказав контактним.... І всьо. л0х готовий до вживання....

В цілому було з тюрмою за борги. Недавно. Але доводилося лoxа включати...

Я в цьому вже 3й рік і нічого не змінилося ....ЕАПБ погрожують судом,фактор тюрягою,а діджики погрожують ,що зіпсують мою репутацію...Нічого нового.
Єдине,що у подруги на сина стуконули у поліцію,що її син не тільки боржник,а і колаборант...Здає позиції зсу,то приїжали додому на бесіду.І то,приїхали ,переговорили і поїхали.

Сьогодні погрожували моїй мамі розібратись з нашим будинком. Потім створили групу у вайбері, де злили дані всіх близьких родичів. Обізвали нас прихильниками руського миру і приєднали в групу всіх сусідів і близьких родичів. Мені написали "если денег не будет- продовжимо работать по семейке".

Сьогодні погрожували моїй мамі розібратись з нашим будинком. Потім створили групу у вайбері, де злили дані всіх близьких родичів. Обізвали нас прихильниками руського миру і приєднали в групу всіх сусідів і близьких родичів. Мені написали "если денег не будет- продовжимо работать по семейке".
И Вангой не нужно быть, это Е Воши сделали?

З Є грошами справи не мала. Не назвались. Як з цим боротись?
Перестать на это реагировать. Чем больше Вы на это реагируете, тем больше они будут с Вас доить и пользоваться этим

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі